Spring til indhold

Holbæk bliver Bevæg dig for livet-kommune

Ved et arrangement i dag hos Holbæk Kajak Klub har formanden for Udvalget for Kultur og Fritid, Ole Hansen, og formanden for DGI Midt- og Vestsjælland, Bruno Lundgård Hansen, underskrevet en Bevæg dig for livet-kommuneaftale.
04.11.2019

Bevæg dig for livet-kommuneaftalen sætter rammen for, hvordan Holbæk Kommune de kommende fire år skal arbejde målrettet mod at få flere fysisk aktive borgere og flere medlemmer i idrætsforeningerne. Arbejdet skal bidrage til at opfylde den store vision om, at i år 2025 skal være 75 procent af alle danskere være fysisk aktive og 50 procent skal være medlemmer af en idrætsforening.

I Holbæk Kommune svarer det til, at 7.600 flere holbækkere skal være fysisk aktive og heraf skal de 6.200 være medlem af en idrætsforening.

Folkeoplysningsudvalget har sammen med en håndfuld foreninger arbejdet intens på at få formuleret en aftale, der kan bidrage til at få flere fysisk aktive i Holbæk. Det er foreningerne, der skal nyde godt af aftalen, og det er derfor også dem, der skal føre en masse indsatser ud i livet med hjælp fra Holbæk Kommune og Bevæg dig for livet-parterne DGI og DIF.

Indsatserne, der skal være med til at styrke foreningslivet i Holbæk Kommune, ligger under temaerne Natur til motion, Land til vand, 60+ senioraktiviteter, Overvægt, Sårbare borgere, Aftenskoler samt Rekruttering og fastholdelse. I løbet af de næste par måneder vil Bevæg dig for livet blive rullet ud til skue for alle foreninger og andre interesserede.

På billedet ses Bruno Lundgård Hansen, Margrethe Bjerre (formand for Folkeoplysningsudvalget) og Ole Hansen.Feedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard