Spring til indhold

Holbæk Sportsby klar til åbning

PRESSEMEDDELELSE | Gennemførte test og kvalitetskontrol af byggeriet viser, at sportsbyen bliver overdraget til Holbæk Kommune og kan ibrugtages torsdag d. 30. maj 2019.
16.05.2019

De seneste dage har en række af Holbæk Kommunes medarbejdere, kommunens rådgiver COWI og Fonden Holbæk Sportsby ved gennemgang af byggeriet vurderet, at sportsbyen vil stå klar til ibrugtagning torsdag d. 30. maj 2019, hvorefter foreningerne og sundhedscentret flytter ind.

”Nu er der kun ét at sige: Endelig. Byggeriet af Holbæk Sportsby er kommet i mål, og det gælder både for sportsfaciliteter og sundhedscenter. Det er jeg helt vildt glad for. Det har været en lang proces, hvor udskydelser naturligt har skabt frustrationer blandt de kommende brugere. Så det er en glædens dag, og nu kan vi endelig komme i gang med det, som det hele handler om: Sport, motion, sundhed og fællesskab. På foreningernes og borgernes vegne er jeg utrolig glad,” fortæller Christina Krzyrosiak Hansen, borgmester i Holbæk Kommune.

Officiel åbning i juni

Ingen åbning uden markering. Og det kommer til at foregå fredag d. 21. juni 2019.

”Vi venter med en officiel åbning, så foreningerne i ro og mag kan flytte ind i sportsbyen og tage de nye faciliteter i brug. Og så afholder vi en festdag fredag d. 21. juni. Jeg kan ikke løfte sløret for endnu, hvad der kommer til at ske, men til dem, der møder op, vil jeg bare sige, at de skal huske at kridte løbeskoene. For det bliver en dag, hvor sport, motion, sundhed og fællesskab er i centrum,” fortæller Christina Krzyrosiak Hansen.

Det nærmere program for den officielle åbning er under planlægning og vil fremgå af Holbæk Kommunes hjemmeside snarest muligt.Feedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin