Spring til indhold

Infomøde om åbningen af Istidsruten

Istidsruten og Holbæk Kommune inviterer til infomøde om åbningen af den 250 kilometer lange cykelrute i det sjællandske istidslandskab.
02.12.2019

I maj 2020 åbner cykel- og oplevelsesruten, der bl.a. går gennem Holbæk Kommune, og det skal fejres.

Vil I derfor hjælpe med at stable en festlig åbning på benene i Holbæk Kommune? Så kom til møde onsdag d. 11. december, kl. 19.00-21.00, i aulaen på Nr. Jernløse Skole, Gl. Skovvej 150B, 4420 Regstrup.

På mødet vil I høre mere om ruten, og hvordan I kan være med til at fejre åbningen af den. Der vil desuden være mulighed for at høre mere om netværkssamarbejde, hvor virksomheder, lokalområder og foreninger kan byde ind med services til Istidsrutens brugere.

Aftenens program

Hvem, hvad, hvor? Hvem er parterne bag Istidsruten, hvad er vores formål, og hvor ligger ruten helt præcist?

Åbningsweekend: Hvordan vil weekenden foregå, og hvilke events og arrangementer kan man forestille sig? Alle gode idéer er velkomne. Lige fra fællessang på en randmoræne, udbud af guidede ture ud i landskabet, kaffetår i lysninger, eller hvad med en cykeltur med foredrag om jordbier eller stenarter?

Lokalpuljemidler: Hvilke muligheder er der for økonomisk støtte til arrangement eller projekter?

Workshop/netværk: Hvilke tanker gør I jer? Er det en mulighed for jer at udbyde et arrangement?
Du behøver ikke tilmelde dig. Bare mød op med godt humør og sol i hjertet. Vi glæder os til en spændende aften sammen med jer.

Læs mere om Istidsruten på www.istidsruten.dkFeedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin