Spring til indhold

Kom til infomøde om Istidsruten

Til maj næste år åbner en ny cykelrute, der strækker sig over godt 260 km i de fem kommuner Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred og Sorø. Den har fået navnet Istidsruten, fordi istidslandskabet er noget af det, der gør vores område unikt.
12.09.2019

Derfor afholder LAG Midt-Nordvestsjælland i samarbejde med parterne i Istidsruten og VisitVestsjælland et status- og infomøde med fokus på mulighederne i Istidsruten mandag d. 23. september i Jyderup.

Mødet er først og fremmest henvendt til aktører, der ser kommercielle muligheder i ruten ved fx at tilbyde cykelgæsterne forplejning, overnatning, service, oplevelser mv. Tilmelding senest onsdag d. 18. september på www.lag-midtnordvestsjaelland.dk er nødvendig.

En aften om Istidsruten

På mødet vil du kunne høre seneste nyt om, hvordan arbejdet med Istidsruten skrider frem, og hvordan det er muligt for virksomheder, lokalområder og foreninger at blive en del af netværket omkring ruten. På mødet skal vi bl.a. høre om muligheder for samarbejder og partnerskaber. Vi sætter dermed fokus på alle de aktører langs ruten, som planlægger eller overvejer at tilbyde cykelgæsterne forplejning, overnatning, service, oplevelser mv.

I løbet af aftenen vil du som deltager få alt det grundlæggende om projekt Istidsruten, og hvad der kan forventes af brugere og borgere. Samtidig vil vi sætte fokus på, hvordan virksomheder, foreninger mv. kan blive en del af Istidsruten, dvs. både bidrage til at gøre ruten til noget særligt og få gavn af de gæster og turister, som Istidsruten forventes at tiltrække.

Mulighed for at blive en del af netværket

Aftenen vil også give mulighed for at drøfte, hvordan man på tværs af aktører kan etablere et netværk for serviceydelser langs Istidsruten. Netværket skal både støtte Istidsruten som ’brand’, give gæsterne en bedre oplevelse og hjælpe hinanden med produktudvikling og øget omsætning.

Praktisk information

Dato: Mandag den 23. september kl. 17.30-20.00
Sted: Jyderup Bibliotek, Skarridsøgade 37, 4450 Jyderup
Tilmelding er nødvendig og skal ske senest onsdag d. 18. september på LAG Midt-Nordvestsjællands hjemmeside www.lag-midtnordvestsjaelland.dk. Her er der også et mere udførligt program for aftenens forløb.

Istidsruten bliver ca. 260 km lang og slynger sig igennem istidslandskabet i Lejre, Holbæk, Odsherred, Kalundborg og Sorø Kommune. Hovedruten er blå, genveje grønne, mens ekstra sløjfer er farvet lilla.Feedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin