Spring til indhold

Erhvervsliv får PostNord Danmark Rundt til Holbæk Kommune

PRESSEMEDDELELSE | Holbæk Kommune lægger asfalt og brosten til 5. etape i PostNord Danmark Rundt 2020.
12.12.2019

Til sommer kommer nogle af verdens bedste cykelryttere til Holbæk Kommune. Det sker lørdag den 15. august næste år, hvor 5. og sidste etape af Danmarks største cykelløb starter i Holbæk. Den 30. udgave af PostNord Danmark Rundt køres fra den 11.-15. august 2020.

Ole Hansen, formand for Udvalget for Kultur og Fritid, byder løbet velkommen og ser frem til en sommer med cykling i topklasse i Holbæk Kommune.

”Det er fantastisk, at Holbæk Kommune kan byde velkommen til Danmarks største professionelle cykelløb. Og så som startby på løbets sidste etape. Det giver borgerne mulighed for at opleve sporten og stjernerne helt tæt på. I efteråret så vi, hvordan vi i forbindelse med fejringen af Mads Pedersens verdensmester i landevejscykling formåede at samle kommunens cykelfans til en folkefest. Nu gør vi det igen, og det glæder jeg mig til,” fortæller Ole Hansen.

Feltet starter på Ahlgade i Holbæk, hvorfra rytterne kører videre ud forbi Holbæk Sportsby. Her gives løbet frit, og rytterne kører bl.a. gennem Tølløse, inden de ender på den traditionelle opløbsstrækning på Frederiksberg Allé.

Erhvervslivet bakker op

For at få nogle af landets store sportsbegivenheder til Holbæk Kommune kræver det, at det lokale erhvervsliv bakker op. Det har fire stykker valgt at gøre: Q-Interline A/S, Sparekassen Sjælland-Fyn, Brødrene Dahl og Entreprenør Morten C. Henriksen A/S.

”Uden det lokale erhvervsliv kan vi ikke løfte de aktiviteter, der sker i vores kommune. Med deres økonomiske opbakning er det lykkes at få PostNord Danmark Rundt til Holbæk Kommune, og det samarbejder viser, at vi som lokalsamfund står sammen. Det kan vi være stolte af,” fortæller Ole Hansen.

Billedet er fra 2013, hvor cykelløbet senest gæstede Holbæk Kommune.

Læs mere om PostNord Danmark RundtFeedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin