Spring til indhold

Søg støtte til talentudvikling

Trænere, formænd og fagpersoner kan indstille individuelle talenter til at få talentstøtte. Der er frist 1. april.
06.03.2019

Unge mennesker med særlige talenter kan få økonomisk støtte, som bidrager til at udvikle talenterne. Det er trænere, formænd og fagpersoner, der kan indstille talenterne, og det skal ske inden 1. april 2019.

Produktive talentmiljøer

I Holbæk Kommune er der et talentråd, som har til formål at skabe flere og mere produktive talentmiljøer. 

Talentrådet og planen for at skabe talentmiljøer er bygget på tanken om, at talent skal stimuleres og udfoldes bedst muligt. Derfor er det også hvert år muligt at søge støtte til udvikling af talenter. 

Den økonomiske støtte kan for eksempel gå til betaling af undervisning, stævner og udstyr. Det er trænere, formænd og fagpersoner, der kan indstille unge talenter. Man kan altså ikke indstille sig selv. 

Særlige evner

Man kan indstille unge talenter på primært 13-22 år, der bor i Holbæk Kommune. De unge talenter skal have særlige evner i det givne felt, og de skal desuden have vilje og potentiale til at kunne udvikle sig.

Når man indstiller et talent og søger om støtte, skal der i ansøgningen være en udtalelse fra en lærer eller uddannelse samt en redegørelse for talentet og dets inspiration til omgivelserne.

Du kan finde flere oplysninger om talentstøtte og kriterier på siden om talentudviklingFeedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen