Spring til indhold

Ny leder til Holbæk Kulturskole

PRESSEMEDDELELSE | Rasmus Grosell er en erfaren ildsjæl og leder med dybe rødder i kulturlivet. Den 1. oktober 2020 overtager han roret på Holbæk Kulturskole.
06.07.2020

PRESSEMEDDELELSE | Rasmus Grosell er en erfaren ildsjæl og leder med dybe rødder i kulturlivet. Den 1. oktober 2020 tiltræder han stillingen som leder af Holbæk Kulturskole.

Musiker, konfliktmægler, højskolemenneske og erfaren kommunikations- og ledelseskonsulent med et brændende engagement for musik, kunst og unge mennesker og deres drømme. Rasmus Grosell er en erfaren ildsjæl og leder med dybe rødder i kulturlivet. Den 1. oktober overtager han roret på Holbæk Kulturskole.

Erfaren leder med alsidig baggrund

Rasmus Grosell er en glad mand. Det var en ven, som gjorde ham opmærksom på stillingsopslaget som leder af Holbæk Kulturskole. Et job, som passer perfekt til Rasmus’ visioner og kompetencer, og som han derfor søgte. Ansættelsesudvalget i Holbæk Kommune var enige: det var et perfekt match. Så den 1. oktober  2020 tiltræder Rasmus Grosell stillingen som leder af Holbæk Kulturskole. Et job, som indbefatter ledelsen af Holbæk Musikskole, Holbæk Billedskole samt kulturhusene Musikhus Elværket, Kulturkasernen og Værftet. Desuden er Talent Holbæk en del af Holbæk Kulturskole.

”Jeg brænder for musik, kunst og unge mennesker og deres drømme. Stillingen repræsenterer et job, jeg ikke troede fandtes. At arbejde med unge og deres drømme, musik, teater, billedkunst, animation, personaleledelse, politiske visioner indenfor kunst og kultur blandt meget andet. Alt sammen repræsenteret i stillingen. Med en baggrund som musiker, konfliktmægler, højskolemenneske og konsulent indenfor kommunikation og ledelse kan jeg her få alle dimensioner i spil. Jeg glæder mig til at møde de mennesker, der hver uge støtter unge mennesker i en æstetisk måde at være i verden på”, fortæller den 48-årige Rasmus Grosell, som blandt andet har været ansat som viceforstander på Den Rytmiske Højskole i Vig og arbejdet som selvstændig konsulent.

Inkluderende fællesskaber og udvikling af nye, tværgående aktiviteter

Chef for Kultur og Fritid i Holbæk Kommune, Brian Ahlquist, ser også frem til den 1. oktober, hvor Rasmus Grosell tiltræder.

”Med ansættelsen af Rasmus Grosell har jeg en stærk tro på, at vi på Holbæk Kulturskole får tilknyttet en leder, som med høj musikalsk faglighed, personlig integritet og en vilje og evne til at tænke i inkluderede fællesskaber, vil kunne fortsætte videre den vej, som kulturskolen allerede er godt på vej ind i. En vej, hvor musikelever, personale, unge talenter og vores mange foreninger på Elværket, Kulturkasernen og Værftet fortsat inddrages og indtænkes i udvikling af aktiviteter på tværs af musik, billedkunst med mere i vores kommune. Vi er mange, som glæder os til at komme i gang med det spændende samarbejde med Rasmus, når han starter til oktober”, siger Brian Ahlquist. 

De bedste resultater opnås gennem samarbejde

Rasmus Grosell fortæller, at han møder sit nye job med ydmyghed.

”Det er en mangfoldig stilling, og der er meget nyt og spændende at sætte mig ind i. Jeg glæder mig over, at der er ansat dygtige ledere og koordinatorer, og jeg glæder mig til samarbejdet. Jeg glæder mig til at møde de enkelte lærere og ansatte, og høre hvad de har brug for i en leder, og jeg glæder mig til at hilse på alle dem det handler om: kulturbrugere i Holbæk. Jeg tror på, at vi skaber de bedste resultater i samspil og samarbejde, og jeg glæder mig til at realisere nulevende visioner og missioner, og skabe nye i samspil med alle ansatte og nuværende og fremtidige samarbejdspartnere.”, slutter Rasmus GrosellFeedback

Sidst opdateret

16.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin