Spring til indhold

Friluftsbadet i Ugerløse genåbner lørdag den 13. juni

PRESSEMEDDELELSE | Når Ugerløse Friluftsbad genåbner bliver det blandt andet med plads til færre i omklædningen, og med højest 50 badende gæster i bassinet ad gangen.
10.06.2020

PRESSEMEDDELELSE | Når Ugerløse Friluftsbad genåbner på lørdag den 13. juni bliver det med højest 50 badende gæster i bassinet ad gangen.

Fra på lørdag kan du igen få dig en dukkert eller en svømmetur i det fri, når Ugerløse Friluftsbad genåbner. Alle anbefalinger følges til punkt og prikke, så der er færre pladser i omklædningsrummene, ligesom der kan være færre personer i bassinet ad gangen.

Han har travlt, teknisk serviceleder i Ugerløse Friluftsbad, Ivan Svendsen. For på lørdag kan friluftsbadet igen tage imod gæster. Noget, som kræver forberedelse.

Opfordrer gæsterne til at have tålmodighed

”I dag har vi gjort omklædningsrummene klar, så der bliver en meter mellem hver gæst, som klæder om. Ligesom cafeer og restauranter har markeret, hvilke borde og stole, man ikke kan sætte sig ved, har vi afspærret de pladser, hvor man ikke kan stå og sidde i omklædningsrummene. Hos damerne kan vi have 9 personer ad gangen, og hos herrerne 7. Så vi opfordrer folk til at have tålmodighed, når de kommer herud”, siger Ivan Svendsen. Han forklarer også, at gæster skal være forberedt på, at de skal tage deres tøj og tasker med fra omklædningsrummet op til badet, da der med de nye afstandskrav ikke er plads til at have det liggende i omklædningsrummet.

Myndighedernes anbefalinger betyder også, at der maksimalt kan være 50 personer i bassinet ad gangen. Derfor overvejer friluftsbadet at indføre en tidsbegrænsning på, hvor længe man som gæst kan være i vandet.

”Vi glæder os selvfølgelig til at se folk igen herude. Vi opfordrer også til, at dem, som kan, måske lige venter lidt, så vi er sikre på, vi kan følge med. Vi ser det lige an, før vi beslutter, om vi vil indføre tidsbegrænsning, men det er da noget vi overvejer, hvis mange gerne vil en tur i vandet.”, siger Ivan Svendsen.

Vis hensyn og hold afstand

Ud over afstandskravene på 1 meter mellem hver gæst i omklædningsrummene og begrænsningen på antal personer i bassinet, tager Friluftsluftsbadet en række andre forholdsregler.

”Vi mærker op alle steder, hvor folk kan komme til at stå i kø, så vi hjælper vores gæster med at overholde afstanden på en meter imellem hinanden. Vi opfordrer også alle til at betale med kontaktløst kort eller Mobilepay, så vi undgår at røre ved kontakter i vores billetsalg.”, fortæller Ivan Svendsen. Desuden bliver der skruet op for rengøringen, så skamler, gelændere og andre overflader bliver gjort rent en gang i timen.

Du kan se Friluftsbadets priser og åbningstider på linket her.

Friluftsbadet åbner igen fra lørdag den 13. juni.

Hvis du skal besøge Ugerløse Friluftsbad, skal du vide:

  • Der må højest være 9 personer ad gangen i kvindernes omklædningsrum, og 7 i mændenes omklædningsrum.
  • Tøj, tasker og anden bagage kan ikke opbevares i omklædningsrummet under badningen.
  • Overalt skal de gældende anbefalinger om god afstand overholdes. Se skiltningen, følg afmærkningen og spørg personalet, hvis du er i tvivl.
  • Der må højest være 50 badende gæster i bassinet ad gangen.
  • Der må højest være 8 personer ad gangen i saunaen, og der skal holdes afstand jævnfør reglerne.
  • Gæster opfordres til at betale med kontaktløst betalingskort eller Mobilepay.
  • Alle gæster opfordres til at vise hensyn og holde afstand.


Feedback

Sidst opdateret

16.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin