Spring til indhold

Sankt Hans i Strandparken aflyses

Hvert år afholdes Sankt Hans i Strandparken i Holbæk, men på grund af retningslinjerne i forbindelse med coronavirus aflyses arrangementet i år.
12.05.2021

Under normale omstændigheder samles 3-5000 mennesker hvert år 23. juni i Strandparken. Her fejres Sankt Hans med bål, taler, sang og medbragt picnic, men desværre er det ikke muligt at holde den traditionsrige midsommerfest i år.

Det vil være risikofyldt at samle en så stor gruppe mennesker, og den risiko ønsker vi i Holbæk Kommune ikke at løbe. Samtidig vil det ikke være logistisk og ressourcemæssigt muligt at gennemføre arrangementet med corona-pas og zoner. Derfor aflyses Sankt Hans i Strandparken i år.

Lige så kede vi er af at måtte aflyste Sankt Hans-festen, lige så glade er vi over at kunne annoncere, at vi holder Sensommeraften i Strandparken 2. september.

Her kommer kulturskolen med et brag af en gratis koncert, som følger på de stolte traditioner for kulturarrangementer i kommunen. Indholdet af denne Sensommeraften i strandparken offentliggøres senere.

Hvis du stadig vil fejre Sankt Hans, kan du synge midsommervisen og lave bål derhjemme med dine nærmeste. Husk at følge myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for forsamlinger.

Du kan læse om gode råd og regler i forbindelse med bål og afbrænding her.

Mennesker i Strandparken til Sankt Hans. Sort/hvid foto.

Sankthansbål i Strandparken er efterhånden en gammel tradition. Fotoet her er fra 1939, og er det ældste foto af sankthansaften i Strandparken, som Stadsarkivet er i besiddelse af. Foto: Stadsarkivet og Foto Smith.Feedback

Sidst opdateret

24.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin