Spring til indhold

Svømmecentret i Sportsbyen skal have nyt gulv

Problemerne med gulvet i svømmecentret i Holbæk Sportsby skal nu løses ved en større reparation. Derfor forventes det, at svømmecentret lukker i seks til ti måneder i 2024, mens problemerne udbedres. Opgaven kommer til at koste mere end 10 millioner kroner, som skal dækkes af Fonden Holbæk Sportsby.
24.01.2023

Der er desværre stadig store problemer med gulvet i svømmecentret i Holbæk Sportsby. Gulvet består af et undergulv og en topbelægning, og det er undergulvet som har vist sig at være porøst og nu er begyndt at smuldre. Derfor skal topbelægningen fjernes, så undergulvet kan blive ordnet. Det er et større projekt end først antaget, og derfor er det nødvendigt at lukke svømmehallen i op til ti måneder i 2024. Det vurderes, at prisen kan løbe op på den anden side af ti millioner kroner, men regningen ender ikke hos kommunen.

- Vi er selvfølgelig først og fremmest rigtig ærgerlige over, at svømmecentret er nødt til at lukke i så lang tid, og det er utilfredsstillende, at brugerne af svømmecentret ikke kan bruge faciliteterne, men situationen med gulvet skal udbedres. Det bliver Fonden Holbæk Sportsby, der står for betalingen af reparationen. Nu skal vi have kortlagt processen for reparationen helt, vurderet omkostningerne og sendt opgaven i udbud, så vi kan komme i gang med at få lavet gulvet, siger Erik Kjærgaard Andersen, direktør i Holbæk Kommune.

Normal drift indtil arbejdet går i gang
Det er en rapport fra ingeniør- og arkitekturrådgivningsfirmaet COWI, der ligger til grund for beslutningen om at reparere gulvet.

Holbæk Kommune er i dialog med Holbæk Svømmeklub og andre faste brugere af svømmecentret om at finde løsninger for deres medlemmer, mens svømmecentret er lukket.

Det forventes, at selve arbejdet med at reparere gulvet først går i gang i 2024. Svømmecentret har normal drift indtil da.

Yderligere oplysninger:

Pressevagten i Holbæk Kommune, tlf.: 72 36 34 48.Feedback

Sidst opdateret

24.01.2023

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin