Spring til indhold

Nyt mødested på Orø

Tirsdag d. 11. september åbner et nyt aktivitets- og samværstilbud i søspejdernes hus på Orø Havn.
Luftfoto af Oø
05.09.2018

Holbæk Kommune åbner den 11. september 2018 et nyt mødested på Orø. Mødestedet skal give mulighed for at øge livskvaliteten gennem socialt samvær og fællesskab for Orøborgere med psykiske og sociale udfordringer.

For dig der søger fællesskab

Mødestedet er henvendt til dig, som ønsker en forandring i dit liv - og lever i ensomhed, isolation og psykisk mistrivsel. Tilbuddet er til dig mellem 18-75 år.

Mødestedet har åbent hver tirsdag kl. 14-16. Der vil være friskbrygget kaffe og personale til stede. Du er mere end velkommen i søspejdernes hus på Orø Havn 1, 4305 Orø. Telefonen, 72 36 14 86, er åben i åbningstiden.

Mødestedet er et sted, hvor du har én at tale med, og hvor du kan være sammen med andre ud fra dine interesser.

Det vil også være muligt at få råd og vejledning og støtte til at kontakte læge, psykiater, sagsbehandler eller andre offentlige instanser. Hvis du er pårørende eller nabo til et medmenneske, som kan have brug for hjælp, er du også velkommen til at henvende dig.

Samskabelse

Mødestedet er resultatet af et samarbejde mellem Holbæk Kommune, Orø Lokalforum og andre frivillige, som sammen har fundet egnede lokaler. Alle har medvirket til at præge tilbuddet og dets indhold. Sammen vil Holbæk Kommune og lokalsamfundet finde nye veje og tilbud til det stigende antal borgere, som har psykiske og sociale udfordringer.

Målet er at give bedre muligheder for at få hjælp og for at mødes med andre, skabe netværk og dermed mere livskvalitet. Der er fokus på muligheder for aktivt medborgerskab i lokalområdet, og på sigt er planen, at Orø-borgere og frivillige overtager tilbuddet.Feedback

Sidst opdateret

05.09.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin