Spring til indhold

Mødesteder slår dørene op

Inden for den næste måneds tid slår to af mødestederne i Holbæk Kommune dørene op. Alle interesserede er meget velkomne til at kigge for.
10.09.2019

Inden for den næste måneds tid slår to af mødestederne i Holbæk Kommune dørene op. Alle interesserede er meget velkomne til at kigge for.

Værestedet på Orø fylder 1 år, og det bliver fejret med åbent hus tirsdag d. 17. september kl. 14-16. Alle, der er interesserede, er velkomne til at deltage i fødselsdagsfejringen til gratis kaffe, kakao og lagkage. Du vil samtidig have mulighed for at høre, hvad mødestedet tilbyder samt møde personale og brugere.

Værestedet på Orø er et resultat af et samarbejde mellem Holbæk Kommune, Orø Lokalforum og andre frivillige. Værestedet giver mulighed for at øge livskvaliteten gennem socialt samvær og fællesskab for beboere på Orø med psykiske og sociale udfordringer. Værestedet er et sted, hvor du har en at tale med, og hvor du kan være sammen med andre ud fra dine interesser. Værestedet holder åbent hver tirsdag kl. 14-16 i Søspejdernes hus, Orø Havn 1, 4305 Orø.

Multihuset byder indenfor

Torsdag d. 10. oktober kl. 12-15 holder Multihuset åbent hus. Det ligger på Kasernevej 6, 2. sal, 4300 Holbæk. Her inviterer aktivitets- og samværstilbuddet til en informationsdag om mødestederne Multihuset, Banehuset i Jyderup og Værestedet på Orø, hvor du som interesseret (bruger med psykisk sårbarhed, sagsbehandler, nabo, pårørende mv.) kan møde op og se lokalerne, nyde en sandwich i caféen, høre om mødestederne og tilbuddene samt møde det personale, tovholdere og frivillige, som dagligt varetager mødesteder og aktiviteter.

Dagens program
Kl. 12-13: Rundvisning i Multihusets lokaler.
Kl. 13-14: Mulighed for at købe sandwich i caféen.
Kl. 13-15: Alle aktiviteter vil være repræsenteret med en ”bod”, hvor du har mulighed for at høre om selve aktiviteten samt stille spørgsmål. Der serveres gratis kaffe og kage.

På Kasernevej tilbydes der mange forskellige aktiviteter bl.a. sport, kunst, selvværd og selvtillidsgruppe, mindfulness og NADA-behandling. Du kan også læse om aktiviteterne på  www.multihuset.holbaek.dk.Feedback

Sidst opdateret

16.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin