Holbæk Kommune og Sparekassen Sjælland forlænger aftale

PRESSEMEDDELELSE | Holbæk Kommune har i dag forlænget bankaftale omkring kommunens pengeforretninger med Sparekassen Sjælland med to år til 2017.
30.06.2015

På byrådsmødet onsdag den 17. juni blev det besluttet at forlænge kommunens bankaftale med Sparekassen Sjælland. Det er sket i dag, hvor Holbæk Kommune ved borgmester Søren Kjærsgaard og adm. direktør Hans Søie samt Sparekassen Sjællands adm. direktør Lars Petersson, underdirektør Bruno Riis-Nielsen og erhvervschef Michael Nielsen har underskrevet den nye aftale.

"Kontrakten, der blev indgået i 2011 og byrådsbeslutningen om forlængelse af den, er attraktiv for kommunen. Ikke mindst fordi den indeholder vilkår, som vi ikke ville have kunnet opnå i en ny kontrakt. Renten for kommunen var væsentlig mere fordelagtig ved aftalens indgåelse i 2011, end den som vil kunne opnå i dag, hvis kontrakten skulle have været sendt i udbud. Derfor er der en væsentlig økonomisk gevinst for kommunen ved at forlænge den eksisterende aftale. Det er jeg glad for sker, da samarbejdet med Sparekassen Sjælland i perioden har været godt og konstruktivt samt sikrer kontinuitet på området for kommunen," fortæller borgmester Søren Kjærsgaard.

Sparekassen Sjælland også glad for samarbejde

Også ved Sparekassen Sjælland glæder man sig over, at aftalen og samarbejdet forlænges med to år.

"Vi ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med Holbæk Kommune. Alle ved at valg af pengeinstitut i høj grad er afhængig af tillid mellem parterne. Som Sjællands største regionale pengeinstitut er vi naturligvis glade for, at samarbejdet og tilliden mellem Holbæk Kommune og Sparekassen er i top, og vi går derfor til opgaven med den fornødne ydmyghed og professionalisme," siger administrerende direktør i Sparekassen Sjælland Lars Petersson.

Den nuværende kontrakt med Sparekassen Sjælland om Holbæk Kommunes bankforretninger udløber den 30. november 2015. Det blev derfor på forrige uges byrådsmøde besluttet, at den nuværende aftale med Sparekassen Sjælland skal forlænges med 24 måneder.Feedback

Sidst opdateret

20.04.2017

Ansvarlig redaktør

Vivi Guldhammer