Spring til indhold

Forbud trådt i kraft

Holbæk Kommune har nu nedlagt et forbud mod, at personer med tilknytning til Bandidos anvender Østerstræde 4 i Holbæk som samlingssted.
22.10.2018

Efter endt høring har Holbæk Kommune mandag den 22. oktober 2018 indført et samlingsstedsforbud for ejendommen Østerstræde 4, 4300 Holbæk.

Hvad betyder det?

Forbuddet betyder, at personer med tilknytning til rockergruppen Bandidos ikke må benytte ejendommen som mødested eller klubhus.
Personer, der boede på adressen, da forbuddet trådte i kraft, må fortsat godt opholde sig i huset.
Forbuddet gælder ifølge loven i tre måneder, hvorefter Holbæk Kommune igen skal vurdere, om der er grundlag for at opretholde forbuddet.

Baggrund

Ejendommen Østerstræde 4 har gennem flere år været benyttet som klubhus for Bandidos. Den seneste tids voldsomme konflikt med en anden gruppering i Holbæk har ført til så væsentlige gener og så stor utryghed for de omkringboende, at Holbæk Kommune nu vurderer, at betingelserne for et samlingsstedsforbud på ejendommen er opfyldt.

Læs mere her www.holbaek.dk/nyheder-og-presse/nyheder/politik/2018/en-tryg-by-uden-rocker-klubhus/

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til indholdet af samlingsstedsforbuddet eller processen i forbindelse med forbuddet, er du velkommen til at kontakte chefjuristen i Holbæk Kommune på telefon 72 36 46 43 eller på e-mail kkemp@holb.dk.Feedback

Sidst opdateret

22.10.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin