Spring til indhold

Bliv vært for et kommunalbestyrelsesmøde i dit lokalområde

Vil du være vært ved et kommunalbestyrelsesmøde i 2019? Så send din ansøgning senest d. 24. september.
10.09.2018

Kommunalbestyrelsen har besluttet at flytte tre af deres møder i 2019 fra Det Gamle Rådhus i Holbæk til et af kommunens øvrige lokalområder.

Alle foreninger, institutioner (offentlige og private), virksomheder, haller, lokalfora m.fl. er velkomne til at byde ind i forhold til at være vært for et kommunalbestyrelsesmøde.

Kriterier for mødeafholdelse

For at kunne afvikle et godt møde skal I have:

  • Lokale med plads til mindst 80 personer
  • Mulighed for at kunne lukke af til lokalet, så de lukkede punkter på dagsordenen kan behandles uden tilhørere
  • Stole og borde til i alt 40 politikere og medarbejdere – opstillet i hestesko – samt stole til mindst 40 tilhørere
  • Internetforbindelse med en hastighed på minimum 10/10 Mbit
  • Mulighed for at trække strøm til projektor, højttalere, pc’ere mv.
  • Et lærred eller hvid væg, hvor dagsordenen kan vises
  • Mulighed for parkering og offentlig adgang

Holbæk Kommune sørger for, at der bliver stillet mikrofoner og højttalere op.

Inden kommunalbestyrelsesmødet vil der være mulighed for at holde et dialogmøde med deltagelse af kommunalbestyrelsesmedlemmer og områdets borgere, foreninger, virksomheder m.fl. om et tema, der har lokal interesse.

Holbæk Kommune har ikke mulighed for at byde tilhørerne på forplejning, men I er velkomne til at servere mad og/eller drikkevarer.

Er I interesserede i at være vært for et møde, hører vi meget gerne fra jer. Angiv gerne jeres motivation for at være værter, og om I ønsker et dialogmøde om et eller flere specifikke temaer.

Send en e-mail til politik@holb.dk eller ring til Vivi Guldhammer på telefon 72 36 48 39, hvis I har spørgsmål eller ønsker at være vært for et møde. Sidste frist er mandag den 24. september klokken 12.00.

Den 4. oktober 2018 tager Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne stilling til, hvem udvalget anbefaler som værter for de tre møder. Umiddelbart herefter får I besked om, hvem der er indstillet. Når kommunalbestyrelsen har truffet den endelige beslutning om placering af møderne, og dermed hvem der skal være værter, får I ligeledes besked. Vi forventer, at det sker i slutningen af november.



Feedback

Sidst opdateret

02.05.2019

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin