Spring til indhold

Fremtidens kommune

Kom og hør om en del af fremtidens kommune, når en ny planstrategi præsenteres 29. april kl. 19.30-21 på Sidesporet. Planstrategien handler om planlægning og brug af arealer i kommunen.
01.04.2019

Hvert fjerde år udarbejder vi i Holbæk Kommune en ny planstrategi. Det er kommunalbestyrelsens overordnede pejlemærker i forhold til den fysiske
planlægning og brug af arealer.

Vi har 14. marts 2019 sendt et forslag til en planstrategi i offentlig høring i 8 uger. Den nye planstrategi arbejder med tre overordnede temaer, som er:

  • Lokal udvikling
  • Bosætning: Flest mulige boliger – flest mulige borgere
  • Grøn og bæredygtig kommune

 

Når planstrategien er vedtaget, begynder arbejdet med at ændre og justere kommuneplanen. 

Kommuneplanen er rammen for udarbejdelse af lokalplaner, og den er grundlag for behandling af en række sager. Det gælder for eksempel den konkrete administration i det åbne land og ansøgninger om byggetilladelse.

Høring og borgermøde

I forbindelse med forslaget til den nye planstrategi kan du komme til borgermøde mandag den 29. april 2019 kl. 19.30-21.00. Det er på Sidesporet, Ahlgade 1B, 4300 Holbæk.

På mødet vil du blive præsenteret for forslag til planstrategien, og der vil være mulighed for at tale om de forskellige emner i strategien. Hvis du ønsker at deltage i mødet, skal du tilmelde dig hos planlægger Else Nørgaard på mail emn@holb.dk eller telefon 72 36 48 38. senest tirsdag den 23. april 2019.

Vær opmærksom på, at hvis du oplyser din adresse i et høringssvar, giver du samtykke til, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses dog ikke. Feedback

Sidst opdateret

17.06.2019

Ansvarlig redaktør

Marie Jørgensen