Spring til indhold

Holbæks borgmester ny formand for beredskabskommissionen

PRESSEMEDDELELSE | Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen fra Holbæk overtager pladsen som formand for beredskabskommissionen for Vestsjællands Brandvæsen fra Lejres borgmester Carsten Rasmussen.
13.01.2020

Det blev besluttet på dagens møde i beredskabskommissionen, idet både Lejre og Sorø kommuner udtræder af det fælleskommunale redningsberedskab ved årets udgang. Dermed er borgmesteren i Holbæk Kommune blevet valgt som ny formand.

Og for Christina Krzyrosiak Hansen handler det om at se fremad og have fokus på en række områder.

- Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med medlemmerne af beredskabskommissionen om vigtige og fælles beredskabsfaglige emner. Jeg ser to store vigtige opgaver i det kommende år. At udtrædelsen af Lejre og Sorø foregår åbent og gennemsigtigt på en ordentlig og sober måde. Og så skal vi sikre, at medarbejderne og de frivilliges trivsel i brandvæsenet bliver prioriteret højt, fortæller Christina Krzyrosiak Hansen.

På dagens møde i beredskabskommissionen blev det desuden besluttet, at der fremover skal gives en orientering til kommissionen omkring trivslen blandt medarbejderne i brandvæsenet.

Vestsjællands Brandvæsen er et fælleskommunalt §60-selskab og består af en sammenslutning af redningsberedskaberne i Odsherred, Holbæk, Lejre, Sorø og Kalundborg kommuner. Lejre og Sorø udtræder af brandvæsenet d. 31. december 2020.Feedback

Sidst opdateret

09.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin