Spring til indhold

Kommunen skal have ny kommunaldirektør

PRESSEMEDDELELSE | Efter knap syv år i Holbæk Kommune har Rasmus Bjerregaard opsagt sin stilling. Han skal fremover være kommunaldirektør i sin hjemkommune Helsingør
31.01.2023

Holbæk Kommunes kommunaldirektør gennem syv år har i dag opsagt sin stilling og fratræder med udgangen af februar måned. Den 1. marts tiltræder Rasmus Bjerregaard jobbet som ny kommunaldirektør i Helsingør Kommune.

Rasmus Bjerregaard siger i den forbindelse:

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle i organisationen og udenfor for et fantastisk samarbejde i de sidste knap syv år. Vi har nået en masse gode resultater sammen i Holbæk Kommune. Det gælder både sammen med borgerne, politikerne, erhvervslivet, foreningerne og ikke mindst de mange gode medarbejdere i Holbæk Kommune. Jeg har været meget glad for at være i Holbæk Kommune, og der er ikke et gram af mislyd, der skubber mig væk. Men jeg har fået en sjælden chance for at blive kommunaldirektør i min hjemby Helsingør, og jeg vil meget gerne yde mit bidrag til at gøre kommunen til et endnu bedre sted at bo og leve. Derfor var det en mulighed, jeg skulle gribe nu.”

Rasmus Bjerregaard har været kommunaldirektør i Holbæk Kommune siden 1. april 2016. Her har der stået stor respekt om hans arbejde.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Rasmus mange gange for hans arbejde som kommunaldirektør de sidste knap 7 år. Rasmus har været en nøglespiller i Holbæk Kommunes udvikling i den periode. Fra alle sider af det politiske spektrum og i hele organisationen har der været en meget stor respekt for Rasmus’ arbejde og samspillet med ham. Det vil vi – og ikke mindst jeg – savne. Helsingør Kommune er heldige med at få Rasmus med på holdet”, siger borgmester Christina Krzyrosiak Hansen.

Nu skal rekrutteringsprocessen planlægges, og borgmesteren vil ligeledes drøfte med gruppeformændene og direktionen, hvordan arbejdet skal organiseres, indtil der er ansat en ny kommunaldirektør.

Der afholdes afskedsreception for Rasmus Bjerregaard i slutningen af februar. Tid og sted er endnu ikke fastlagt, men vil blive meldt ud.



Feedback

Sidst opdateret

31.01.2023

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin