Team Tvilling kommer til Holbæk Kommune

Kom til foredrag med Team Tvilling i Holbæk tirsdag d. 1. marts og meld dig som løber eller handi-atlet.
11.02.2016

Holbæk Kommune indgår samarbejde med Team Tvilling og åbner en afdeling i Svinninge, hvor Idrætsforeningen Kildehaven arbejder med fysiske aktiviteter for handicappede.

Tvillingerne Steen og Peder Mondrup fra Team Tvilling blev verdenskendt i sommeren 2014, da de sammen gennemførte en ironman. Målet var at vise, at det kunne lade sig gøre og samtidig inspirere andre til at se muligheder frem for begrænsninger. Nu oprettes der et samarbejde med Team Tvilling i Holbæk Kommune.

Vind i håret og smil på læben

Annica Granstrøm, formand for Idrætsforeningen Kildehaven i Svinninge, har været en nøgleperson for, at samarbejdet er blevet realiseret. Idrætsforeningen har 10 medlemmer, som har meget begrænset mobilitet. Derfor er konceptet Team Tvilling en rigtig god mulighed for at give dem vind i håret.

”Når man lever med et handicap, bliver man nemt isoleret og afskærmet fra omverdenen. Vi vil derfor gerne tilbyde vores medlemmer, at de oplever fart og vind i ansigtet samtidig med, at de udvider deres personlige netværk via de mange frivilligløbere, som vi forventer vil støtte op om vores initiativ,” fortæller Annica Granstrøm.

For at kunne afvikle aktiviteterne for løbeholdene har Idrætsforeningen Kildehaven lånt fem løbekørestole fra Holbæk Kommune, som støtter samarbejdet med Team Tvilling.

Peder, som er spastisker og den ene del af Team Tvilling, forklarer brødrenes eventyr i deres bog ”Team Tvilling, en historie om viljestyrke og motivation”, hvor han skriver:

”Det var Steens plan, men jeg synes, det var fedt at kunne blive den, der havde været en pioner for andre handicappede. Selv om vi er handicappede, er vi også almindelige mennesker. Det handler om at stille sig frem og vise, hvem man er, selvom man er lidt anderledes.”

Foredrag med Team Tvilling d. 1. marts

Det bliver muligt at høre hele historien, da Team Tvilling i mere end en forstand kommer til Holbæk. Steen og Peder kommer til Holbæk for at fortælle om Team Tvilling og deres inspirerende historie. Det sker ved et foredrag tirsdag d. 1. marts, kl. 18.00-21.00, på Musikhus Elværket i Holbæk. Efter foredraget vil der være mulighed for at melde sig som løber eller handi-atlet i Idrætsforeningen Kildehaven og dermed indgå i et landsdækkende team, som dyrker sport uanset fysikken.

Det er gratis at deltage i foredraget, men tilmelding er nødvendig og sker ved at sende en e-mail med antal til sundhedskonsulent Braulio Rocha, braro@holb.dk.

Læs mere om Team Tvilling: www.teamtvilling.dkFeedback

Sidst opdateret

01.06.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin