Sundhedsdag i Ahlgade

Sundhedsdagen kommer igen i år til Ahlgade, hvor der bliver sat fokus på alt mellem himmel og jord inden for sundhed og trivsel.
18.04.2017

Det er efterhånden en tradition med Sundhedsdagen i Holbæk. Derfor vil Ahlgade for 10. år i træk være omdannet til et rent sundhedsmekka med boder, oplæg og aktiviteter. Det hele foregår lørdag d. 24. juni fra klokken 10.00-14.30. Mød blandt andet tv-lægen Peter Qvortrup Geisling, der vil tale om stress, og generalsekretær Steen Andersen fra Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade.

Bag arrangementet står Region Sjælland, Holbæk Kommune og de lokale patientforeninger.

Fokus på kroppens signaler

"Lyt til dine signaler" er årets tema, og formålet med dagen er at invitere både unge og ældre til en snak om, hvordan de kan varetage deres egen sundhed: Hvordan reagerer du på din krops signaler? Vælger du at overhøre dem, eller gør du noget ved dem? Her kan du høre om, hvilke støttemuligheder patientforeninger, Region Sjælland og Holbæk Kommune kan tilbyde.

Opfordringen er således: Kom forbi Ahlgade, hvor der vil være rig mulighed for at få testet din sundhed og få gode råd til at fastholde eller forbedre den. Der vil også være masser af inspiration og vejledning at hente for mennesker med en kronisk sygdom.Feedback

Sidst opdateret

28.09.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin