Spring til indhold

Kan man blomstre med demens?

Kom til temaeftermiddag om demens torsdag den 19. april kl. 13.00-17.00 på Musikhus Elværket i Holbæk.
05.04.2018

Holbæk Kommune ønsker, at vi sammen tænker og taler om demens på en måde, så det giver håb og tro på, at vi kan leve et liv med trivsel og blomstring på trods af demens.

Vibeke Drevsen Bach giver med sin fortælling ”Fra jorden til månen” netop en sådan måde at tale om demens på. Fortællingen ser på begrebet demens som en rejse fra jorden til månen. Den rørende fortælling vender livet med demens på hovedet og giver os nye perspektiver og flere måder at tænke, tale om og forstå demens på.

Kom og få en uforglemmelig oplevelse, hvor vi ser jorden fra månens perspektiv, og hvor vi får en masse idéer og inspiration til, hvad vi her i Holbæk Kommune kan begynde at tænke omkring livet med demens.

Denne eftermiddag kan du sammen med politikere og medarbejdere være med til at sætte dit præg på det, der er vigtigt og betydningsfuldt i forhold til livet med demens i Holbæk Kommune. Rejsen til månen starter torsdag den 19. april 2018 klokken 13.00-17.00 på Elværket, Gasværksvej 9 i Holbæk.

Tilmelding nødvendig
Der serveres et let traktement samt kaffe og kage. Af hensyn til traktementet er tilmelding derfor nødvendig. Sidste frist for tilmelding er fredag den 13. april ved at sende en e-mail til Charlotte Larsen på chl@holb.dkFeedback

Sidst opdateret

05.04.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin