Spring til indhold

Tilbud til pårørende

Er du pårørende til en person med kronisk eller kritisk sygdom? Så inviterer Kræftens Bekæmpelse og Holbæk Kommune dig til pårørendecafé i april, maj og juni.
12.03.2019

Tilbuddet er til dig, der som pårørende har behov for at møde andre i lignende situation, samt få inspiration til at håndtere hverdagen. Mange pårørende oplever, at det er svært at give tid til sig selv uden at blive ramt af dårlig samvittighed. Nogen går med tanker, der spænder fra frustrationer til bekymringer, og kan have god gavn af at få inspiration til værktøjer samt erfaringsudveksling med andre i samme situation.

Formålet er at give dig information og inspiration gennem forskellige oplæg af personer med særlig viden indenfor et bestemt område. Du kan også få en uformel snak med andre pårørende.

Hvornår

Onsdag d. 24. april, kl. 16.00–17.30
Elisabeth Centret, Carls Reffs Vej 2, 1. sal., 4300 Holbæk
Oplæg ved: Pårørendevejleder i Holbæk Kommune Merete Noe

Tirsdag d. 21. maj, kl. 16.00-17.30
Elisabeth Centret, Carls Reffs Vej 2, 1. sal., 4300 Holbæk
Oplæg ved: Psykolog Jette Winge

Tirsdag d. 18. juni, kl. 16.00-17.30
Elisabeth Centret, Carls Reffs Vej 2, 1. sal., 4300 Holbæk
Oplæg ved: Holbæk Sundhedscenter og Kræftens bekæmpelse – Sundhed for pårørende.

Kan jeg benytte tilbuddet?

Du kan benytte tilbuddet, hvis du er over 18 år, pårørende til et menneske med kronisk eller kritisk sygdom og er bosat i Holbæk Kommune. Du er pårørende, når du har en tæt på dig, som har behov for hjælp og støtte for at få hverdagen til at hænge sammen. Du kan være ægtefælle, samlever, voksen søskende, voksen barn, ven, god nabo eller andet. Kronisk eller kritisk sygdom kan eksempelvis være kræft, KOL, hjertesygdom, diabetes eller anden langvarig sygdom.

Tilmelding & spørgsmål

Tilbuddet er gratis og kræver ikke tilmelding. Hvis du har spørgsmål til tilbuddet eller blot vil høre nærmere, kan du kontakte sundhedskoordinator Kristine Omann Rousing fra Holbæk Sundhedscenter på telefon 72 36 54 04.Feedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin