Spring til indhold

Åbent hus i sundhedscentret

I samarbejde med patientforeningerne inviterer Holbæk Kommunes Sundhedscenter til åbent hus mandag d. 9. marts.
10.02.2020

Er du borger, patient eller pårørende og nysgerrig på, hvad der foregår i din patientforening, eller nysgerrig på, hvad det nye sundhedscenter kan? Så kom forbi til åbent hus mandag d. 9. marts kl. 15.00-17.00. Her har du mulighed for en uforpligtigende snak med foreningerne og med sundhedscentrets personale samt få en rundvisning kl. 16.30-17.00.

På dagen vil du kunne møde: Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Lungeforeningen, Diabetesforeningen, Gigtforeningen og Holbæk Kommunes Sundhedscenter.

”Vores nye sundhedscenter er kommet rigtig godt på plads i de nye rammer ude ved Holbæk Sportsby. Her har vi fået samlet to enheder, der tidligere lå på forskellige adresser i Holbæk: Genoptræningscenter (på Rebslagervej) og Sundhedscenter (på Carl Reffsvej). Vi har længtes efter at være under samme tag, da det både give tryghed for borgerne kun at skulle komme ét sted, og da det giver os mulighed for at understøtte hinandens indsatser. Det er blevet lettere at koordinere ting, og så kan sygeplejersker og terapeuter samarbejde om og med borgeren, således at træning og viden kobles sammen på en ny og givende måde,” fortæller Liselotte Bonde, der er leder af sundhedscentret.

Sundhedscentrets 1.600 kvadratmeter er fordelt på bl.a. fire store træningssale med trænings- og fitnessudstyr, syv mindre individuelle undersøgelsesrum til behandling og samtale, to undervisningslokaler til forebyggelsesindsatser, et træningskøkken, hvor borgerne kan lære at lave mad, et lokale til håndtræning, særlige rum med fokus på ro til de mest sårbare og hjerneskadede, en sansehave, samt tre samtalelokaler til sundhedsdialog. På daglig basis besøger 250 borgere Sundhedscentret.

Holbæk Kommunes Sundhedscenter finder du ved Holbæk Sportsby, Sports Allé 1, 4300 Holbæk. Tilbuddet er gratis og kræver ikke tilmelding.

Hvis du har spørgsmål til tilbuddet eller blot vil høre nærmere, kan du kontakte sundhedskoordinatorerne fra Holbæk Kommunes Sundhedscenter på telefon 72 36 55 14 eller 72 36 23 97.Feedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin