Spring til indhold

Hvordan har du det?

Sådan spørges en række borgere i Holbæk Kommune, når danskernes sundhed, sygdom og trivsel i de kommende måneder skal kortlægges.
05.02.2021

Måske er du en af de tilfældigt udvalgte borgere, der har modtaget et brev i din e-Boks med spørgeskemaundersøgelsen ”Hvordan har du det?”. Det betyder, at du skal svare på nogle spørgsmål om din sundhed og trivsel.

Undersøgelsen er én af de største af sin slags, og svarene bruges til at lave ”Sundhedsprofilen” for de enkelte kommuner og hele regionen, som bruges i den løbende indsats for at forbedre folkesundheden i regionen og i de enkelte kommuner.

Dine svar er derfor vigtige

Dine svar hjælper os med at forebygge og behandle sygdom og mistrivsel i Danmark. Data fra undersøgelsen bruges til at vælge og styre Region Sjællands og Holbæk Kommunes sundhedsindsatser. Hvilke indsatser skal vi vælge? Hvad er borgernes behov? Og Hvordan kommer vi sammen i mål med at fremme folkesundheden?

Dine svar er vigtige, uanset om du er frisk og rask, har det mindre godt eller er syg.

Styrken ved Sundhedsprofilen er, at undersøgelsen er så stor og bliver gennemført på samme måde hvert fjerde år. Derfor kan man både dykke ned i for eksempel bestemte aldersgrupper eller kommuner og se et øjebliksbillede af, hvordan vi har det, og vi kan følge udviklingen over tid.

Sådan gør du

Hvis du er udvalgt til at deltage i undersøgelsen, modtager du en invitation enten i din digitale postkasse (e-Boks) eller fysiske postkasse. I brevet er der et brugernavn og en adgangskode, som du skal bruge til at logge på www.svar2021.dk (nyt vindue). Du kan kun udfylde spørgeskemaet, hvis du har fået en invitation.

Vind op til 5.000 kr.

Som tak for hjælpen trækker Region Sjælland lod om præmier blandt alle, der deltager i undersøgelsen. Du kan vinde op til kr. 5.000,- Der vil løbende være lodtrækninger under gennemførslen.

 

Vil du vide mere?

Regions Sjællands hjemmeside kan du læse mere om at deltage i undersøgelsen.Feedback

Sidst opdateret

10.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin