Spring til indhold

Cykelfest i Holbæk midtby fredag d. 13. august

Besøget af cykelløbet PostNord Danmark Rundt får indflydelse på trafik- og parkeringsforhold i Holbæk midtby fredag d. 13. august.
03.08.2021

Fredag d. 13. august sendes 4. etape af PostNord Danmark Rundt af sted fra Ahlgade i Holbæk. Det sker kl. 13.15 (kl. 12.15 er der indskrivning og præsentation af holdene på scenen). Herefter bevæger rytterne sig ud på en 189 kilometer lang tur, der bl.a. bringer dem forbi Vipperød, Tølløse, Søndersted, Mørkøv og Jyderup, inden de krydser målstregen i Kalundborg.

Mere info om 4. etape

Ændrede trafikforhold på dagen

Besøget af cykelløbet får indflydelse på trafik- og parkeringsforhold i Holbæk midtby. Ahlgade vil være spærret for trafik fra fredag morgen kl. 5.00, og det vil ikke være muligt at parkere på den store p-plads på Havnevej (på nær de p-pladser inkl. ladestandere til elbiler og handicappladser, der forefindes foran Musikhus Elværket).

Når rytterne er sendt af sted, vil kommunens folk begynde at nedtage afspærringerne igen, og det hele skulle gerne være åbent igen senest kl. 17.00 fredag eftermiddag.

På resten af ruten i vores kommune vil der være tale en 'rullende' afspærring, hvor du kan opleve, at en afspærring vil have en varighed på 10-15 minutters tid, mens rytterne passerer.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at ringe til kommunens hovednummer på telefon 72 36 36 36 og bede om at blive stillet om til projektlederen for cykelløbet og arrangementet i Ahlgade.

(Klik på billedet for større version)

Program for dagen

Herunder er programmet for dagen (justeringer kan forekomme). Startområde og scene er placeret på Torvet i Ahlgade.

Kl. 11.00 Underholdning i startområdet – Holbæk Trialklub og discjockey
Kl. 12.15 Indskrivning og præsentation af holdene på scenen
Kl. 13.00 Taler v/ statsminister Mette Frederiksen og v/ borgmester Christina Krzyrosiak Hansen
Kl. 13.15 Neutraliseret start fra Ahlgade
Kl. 13.30 Skarp start ved Holbæk Sportsby

BørneTour samme dag

For de yngre er der mulighed for at deltage Danmarks Cykle Unions helt nye børnecykelløb ’BørneTour’ d. 13. august, der afholdes ved Holbæk Sportsby i samarbejde med Holbæk Cykelsport og Holbæk Kommune.

BørneTour er et begyndercykelløb pakket ind i de gule Tour de France-farver. Det er for alle i alderen fra 7-15 år uanset form, udstyr og ambitionsniveau. Målgruppen er primært børn og unge, der ikke i forvejen er medlem af en cykelklub. Alle deltagere i BørneTour modtager en medalje, når løbet er gennemført. Og det er gratis at deltage, men kræver dog tilmelding.

Tilmelding til BørneTourFeedback

Sidst opdateret

12.08.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin