Spring til indhold

Aula er først klar i uge 43

PRESSEMEDDELELSE | Landets kommuner har i dag modtaget besked fra Kombit og Kommunernes Landsforening om, at Aula desværre er forsinket ti uger. Det betyder, at forældre til børn i Holbæk Kommunes folkeskoler skal blive på SkoleIntra indtil uge 43.
14.06.2019

Ibrugtagningen af Aula i landets folkeskoler og SFO’er skubbes til uge 43 efter efterårsferien.
Det sker efter, at KOMBIT i samråd med KL har besluttet at udvide og forlænge pilotfasen med ti uger. En besked man i Holbæk Kommune tager til efterretning – dog med en vis skuffelse. For medarbejderne rundt om på kommunens skoler har knoklet for at være klar til at tage imod forældrene på den nye platform her efter sommerferien.

- Vi har lagt os i selen og har været helt klar til at starte Aula op her i Holbæk Kommune. Derfor er det brandærgerligt med denne forsinkelse. Både for vores ansatte, som har knoklet for at være klar og for forældrene, som har set frem til en mere enkel skole-hjem dialog. Vi går nu i gang med at informere alle forældre om, at SkoleIntra fortsætter som hidtil indtil Aula tager over, fortæller Chef for Læring og Trivsel, Julie Becher.


Derfor bliver det først efter efterårsferien 2019, at forældre til børn i Holbæk Kommunes folkeskoler, skal logge på Aula for første gang.

Nye forældre skal alligevel starte på SkoleIntra

Det var meningen at forældre til børn, som skal begynde i skole sommeren 2019, skulle på Aula til august. Dvs. at de ikke skulle på SkoleIntra. Med den nye situation, bliver dette lavet om, sådan at forældre til børn, der skal begynde i skole, alligevel skal på SkoleIntra. Og i kommunen arbejder man på højtryk for at informere de nye forældre.

Yderligere information

For information om forsinkelsen af Aula henviser vi til denne pressemeddelelse udsendt af Kombit 

 Feedback

Sidst opdateret

08.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin