Spring til indhold

Ledige stillinger

På udkig efter nyt job? Her kan du læse, hvilke ledige stillinger vi har i Holbæk Kommune.

Jyderup Skole søger en rytmisk, sangglad og kreativ musik- og billedkunstlærer (0.-5.kl.)

Ansøgningsfrist 04-06-2020 23:59

Er det dig, som ny musik- og billedkunstlærer, der kan skabe mangfoldige musikalske og kreative oplevelser med vores elever og synge dig ind i fællesskabet med vores dygtige og fagligt nysgerrige lærere på Jyderup skole? Kan du tilmed byde ind med undervisning i engelsk og måske tysk, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Glæden ved at skabe rytme og kunst
På Jyderup Skole ønsker vi, at musikken og kreativiteten skal fylde endnu mere.
Vi har spændende kombinationer i spil indenfor de kreative, humanistiske fag samt sprogfagene engelsk og evt. tysk. I fællesskab sammensætter vi en lærerstilling, der imødekommer dine ønsker og kompetencer med afsæt i lærerprofilen.
Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor muligheden for deltid tilbydes.
 
Vi byder dig velkommen til en dynamisk hverdag på Jyderup Skole, hvor du vil være medskaber og medansvarlig for musikundervisningen på 0.-5. årgang. Du får god musikalsk kollegasparring fra skolens øvrige musiklærere, og sammen sætter I takten for vores månedlige fællessamlinger, hvor vi synger sammen og klasserne på skift optræder for hinanden.
Som musik- og billedkunstlærer ser du potentiale i dine elever og tager afsæt i det fællesskab, der opstår, når musik, kunst og formidling får lov at leve. Måske har du erfaring med musikalske arrangementer eller spændende tanker, der skal føres ud i livet. 

Sprogfagene engelsk og tysk er måske også på ”sæt-listen” 
Udover at jonglere sikkert indenfor de kreative felter, ser vi gerne at du kan byde ind med undervisning i engelsk og evt. tysk. Du sætter klare faglige rammer, mestrer klasserumsledelse og har gode formidlingsevner - og så motiveres du af at gøre børnene fagligt dygtige og socialt stærke.
 
Som uddannet lærer brænder du for at undervise, er tydelig i din kommunikation og holder af det til tider hektiske liv på en skole. Du trives med det tætte skole/hjemsamarbejde, er relationskompetent og har et positivt menneskesyn. 

Har du lyst at tage dit lærerliv i en ny retning?
Vi inviterer dig med indenfor i et forpligtende, professionelt og udviklende fællesskab, hvor samarbejde, faglig sparring og socialt liv præger hverdagen. Vi lægger vægt på at have dygtige og engagerede medarbejdere og sætter pris på en god og uformel omgangstone med plads til humor og grin.
 
Vi sørger for en god opstart, tilbyder dig en fleksibel tilstedeværelsestid, hvor du er med til at planlægge din arbejdstid samt et humørfyldt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til kreative tanker.
Du får din egen arbejdscomputer og telefon stillet til rådighed i gode forberedelsesforhold sammen med dine kollegaer. En god kop kollega-kaffe, the eller kakao og et stykke frisk frugt finder du i personalerummet.

Jyderup Skole – en af fem skoler under Skovvejens Skole
Jyderup Skole er en levende, nysgerrig og udviklingsorienteret skole, der hver dag tager imod ca. 450 børn fra 0.-9. klasse og har desuden et specialtilbud tilknyttet.
Medarbejdergruppen består af ca. 50 medarbejdere – et mangfoldigt team der arbejder på at skabe en god skole for eleverne og en attraktiv arbejdsplads for dig og dine kollegaer.

Kom og syng med os!
Har du lyst at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig og pædagogisk leder (Overhus), Anja Nyhave, på tlf. 72 36 25 35.

http://www.skovvejens-skole.dk/ kan du se og opleve mere af den skole, du bliver en del af.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 
Ansøgningsfrist
Torsdag 4.juni 2020

Samtaler
Torsdag 11. juni 2020

Opstart
1.august 2020

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes ved ansættelse referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Der indhentes børneattest ved ansættelse.
 

Send ansøgningSidst opdateret

16.01.2020

Ansvarlig redaktør

Jakub Christensen Medonos

Fakta

Ansøgningsfrist
04-06-2020 23:59
Stillingstype
Fuldtid
Kontaktperson
Pædagogisk leder, Anja Nyhave
Telefonnummer
72 36 25 35

Jobagent

Vil du have besked, når der bliver en stilling ledig, der matcher din profil? Så skriv dig op i jobagenten. 

For at komme i betragtning til et job, skal du selv aktivt søge stillingen.

Vi går ikke ind og tjekker de forskellige cv'er i karrierecentret. 

Alle stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside. 

Rekrutteringen foregår i den afdeling, hvor jobbet er. 

Åbn jobagent

Sådan søger du en stilling hos os

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. 

Vi behandler kun ansøgninger, der er modtaget online. Du sender din ansøgning, dit CV uddannelsesbevis mm. ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nederst i selve stillingsopslaget. 

Personalepolitik

Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne. 

Læs personalepolitikken her

I virksomhedspraktik som ledig

Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information