Spring til indhold

Ledige stillinger

På udkig efter nyt job? Her kan du læse, hvilke ledige stillinger vi har i Holbæk Kommune.

Tysk- og engelsklærer søges til Kildebjergskolen

Ansøgningsfrist 17-08-2020 23:59

Er du vild med at undervise i tysk og engelsk, og er du klar på at starte skoleåret som ny sproglærer blandt vores ældste elever? Har du lyst at indgå i et stærkt kollegafællesskab hvor faglig sparring og smittende humør præger hverdagen? Så er det nu vi gerne vil høre fra dig.

Tysk og engelsk – ja tak! Men hvad kan du også byde ind med?
På Kildebjergskolen søger vi en dygtig lærerkollega der brænder for at undervise vores ældste elever på 7., 8. og 9. årgang i tysk og engelsk. Du har stærke undervisningskompetencer i selvsamme fag og føler dig på hjemmebane i sprogets fantastiske verden.

Vi er åbne for dine bud på en fleksibel lærerstilling, som imødekommer dine ønsker og kompetencer – dog med afsæt i tysk og engelsk som primærfag. Vi har pt. to åbne stillinger, hvor dansk på 8. årgang og læsevejledning også er mulige fagkombinationer.

Hvem er du?
Du er uddannet lærer og leverer en alsidig, inspirerende og aktiv undervisning. Du sætter klare faglige rammer, ser dine elevers potentialer og er nysgerrig på dem.

Du er en tydelig voksen, der brænder for at undervise og for at gøre vores unge fagligt dygtige og socialt stærke.

Blandt dine kollegaer byder du ind med faglig sparring, er nysgerrig på egen praksis og udvikling og smitter med et godt humør.

Start skoleåret sammen med os
Vi inviterer dig med indenfor i et forpligtende, professionelt og udviklende fællesskab, hvor samarbejde, faglig sparring og socialt virke præger hverdagen.
Vi lægger vægt på at have dygtige og engagerede medarbejdere og sætter pris på en god og uformel omgangstone med plads til grin.
 
Vi sørger for en god opstart og tilbyder dig en fleksibel tilstedeværelsestid, hvor du er med til at planlægge din arbejdstid. Du får din egen arbejdscomputer og telefon stillet til rådighed i gode forberedelsesforhold. En kop varm kollega-kaffe, the eller kakao og et stykke frisk frugt finder du i personalerummet.
Vi giver dig et humørfyldt arbejdsmiljø, hvor tanker tænkes højt og kreative idéer lever.

Vi glæder os til at høre fra dig
Hvis ovenstående har vakt din nysgerrighed, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder, Mette Sand Reichenbach på tlf. 72 36 88 33. Vi byder også gerne på en kop kaffe og et besøg på skolen.

På vores hjemmeside http://skovvejens-skole.dk/skoler/kildebjergskolen/ kan du opleve mere om vores skole og på http://folkeskolen.holbaek.dk/ kan du se vores kampagnevideo ”Folkeskolen – tæt på dig”.

Ansøgningsfrist
Mandag 17. august 2020

Samtaler
Torsdag 20. august

Opstart
Hurtigst muligt eller 1. oktober.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes ved ansættelse referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Send ansøgningSidst opdateret

16.01.2020

Ansvarlig redaktør

Jakub Christensen Medonos

Fakta

Ansøgningsfrist
17-08-2020 23:59
Stillingstype
Fuldtid
Kontaktperson
Pædagogisk leder, Mette Sand Reichenbach
Telefonnummer
72 36 88 33

Jobagent

Vil du have besked, når der bliver en stilling ledig, der matcher din profil? Så skriv dig op i jobagenten. 

For at komme i betragtning til et job, skal du selv aktivt søge stillingen.

Vi går ikke ind og tjekker de forskellige cv'er i karrierecentret. 

Alle stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside. 

Rekrutteringen foregår i den afdeling, hvor jobbet er. 

Åbn jobagent

Sådan søger du en stilling hos os

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. 

Vi behandler kun ansøgninger, der er modtaget online. Du sender din ansøgning, dit CV uddannelsesbevis mm. ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nederst i selve stillingsopslaget. 

Personalepolitik

Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne. 

Læs personalepolitikken her

I virksomhedspraktik som ledig

Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information