Spring til indhold

Ledige stillinger

På udkig efter nyt job? Her kan du læse, hvilke ledige stillinger vi har i Holbæk Kommune.

Har du evner og lysten til at udvikle livsglade børn gennem legen? Vi søger to nye kollegaer Nr. Jernløse Børnehus

Ansøgningsfrist 04-09-2020 23:59

Har du evner og lysten til at udvikle livsglade børn gennem legen? Vi søger to nye kollegaer Nr. Jernløse Børnehus

Vi skaber tryghed og nærvær for de korteste ben i byen

Kom og bliv en del af et spændende børneliv i Nr. Jernløse Børnehus og en god arbejdsplads med en faglig kompetent og lun personalegruppe.

Vi søger dig, der evner og vokser fagligt af at reflektere sammen med os andre. Vi arbejder med kerneopgaven – at skabe livsglade børn gennem trivsel, udvikling, leg og læring. Trivsel for det enkelte barn arbejder vi med gennem medbestemmelse og medinddragelse og har stor respekt for barnets behov, vilje, evne og lyst til at lære og udvikle sig gennem legen. Vi arbejder målrettet med det enkelte barns selvstændighed og selvhjulpenhed.

Vi skaber vores miljøer sammen med børnene og forældrene, da vi vægter demokrati, medindflydelse og medinddragelse meget højt. Vi samarbejder på tværs af huset og hele vores område for at skabe det bedste miljø for både vores børn og forældre.

Vi prioriterer at udvikle os sammen og stiller høje krav til faglighed. Vi har blandt andet de sidste to år været igennem et udviklingsforløb under Undervisningsministeriet med overskriften ”Børnedemokrati”.

Vi arbejder med ICDP – som alle er eller bliver uddannet indenfor, samt børnedemokrati som vores bærende fundament. Aktionslæring som pædagogisk metode og redskab.

Hvem er vores kollega?
Du er uddannet pædagog og har et positivt livs– og menneskesyn. Du ser det unikke og fantastiske i det enkelte barn og udtrykker dette i relationen. Du kan tage lederskab af en børnegruppe og evner at arbejde fagligt, inkluderende, har overblik og forstår nødvendigheden af løbede at udfordre dig selv på dit barnsyn/menneskesyn, børneperspektiver, din forforståelse og din pædagogiske praksis.

Du evner at medinddrage og samarbejde med forældrene om deres barns trivsel og udvikling. Du brænder for arbejdet med den styrkede læreplan og ser mulighederne i at arbejde med børnenes trivsel, læring og udvikling igennem hele dagen.

Du har ambitioner om at være med til at kvalitetsudvikle vores pædagogiske praksis, og du ser det som et must at følge med i ny viden og forskning på børneområdet for de 0-6 årige.

Du vil være medskaber af en inspirerende og læringsfyldt hverdag for vores børn – en hverdag hvor du udstråler glæde og nærvær og en hverdag hvor du kan lide at lege med børnene.

Du kan planlægge, gennemføre, udvikle og evaluere systematisk og struktureret ud fra handleplaner, læreplaner og pædagogiske teorier.

Forhold dig til følgende i din ansøgning
  • Hvilke af ovenstående personlighedstræk og kompetencer passer på dig – og hvordan vil du gøre brug af dem i dit arbejde som pædagog?
  • Hvad er dine interesser og kompetencer?
  • Hvad vil du bidrage pædagogfagligt med?
Vi byder dig velkommen til en spændende arbejdsplads
I Nr. Jernløse Børnehus møder du en professionel arbejdsplads, der vægter høj faglighed og fokus på opgaveløsning. Dine kollegaer bidrager til et positivt miljø, hvor det prioriteres at skabe en aktiv og faglig velbegrundet hverdag for børnene. Et forældresamarbejde, hvor vi i gensidig respekt og fællesskab, skaber trivsel og udvikling for det enkelte barn og gruppen.

I vores børnehus har vi et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til forskellighed. Det er vigtigt at de ”længere ben i huset” trives – vores personale; at vi er udviklingsfokuserede, holder et højt fagligt niveau og lykkes i vores praksis.

Nr. Jernløse Børnehus er en del af Dagtilbud Skovvejen, der består af syv børnehuse samt dagplejen. Vi samarbejder på tværs og lærer af hinanden – både på ledelses– og medarbejderniveau. Vi arbejder ud fra Holbæk Kommunes Børne– og Ungdomspolitik samt strategien for Fremtidens Dagtilbud og Inklusionsgrundlag.

Oplev vores børnehus tirsdag 25. august kl. 17.00 – 19.00
Bliv klogere på hvordan vi arbejder med det pædagogiske læringsmiljø og personaletrivsel og få svar på dine spørgsmål. Vi har rundvisning tirsdag 25. august kl. 17.00 -19.00.  

Du er også velkommen til at kontakte pædagogisk leder, Satu Sørensen på tlf. 72 36 63 66.

På vores hjemmeside https://dagtilbudskovvejen.holbaek.dk/boernehuse-og-dagplejen/nr-jernloese-boernehus/ kan du opleve meget mere om vores hus.

Vi glæder os til at møde dig,
God sommer fra os alle i Nr. Jernløse Børnehus
 

Ansøgningsfrist
4. september 2020

Samtaler
1. samtale: 14. september
2. samtale: 21. september

Opstart
1. november

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes ved ansættelse referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder samt børneattest ved ansættelse.

Send ansøgningSidst opdateret

16.01.2020

Ansvarlig redaktør

Jakub Christensen Medonos

Fakta

Ansøgningsfrist
04-09-2020 23:59
Stillingstype
Fuldtid
Kontaktperson
Pædagogisk leder, Satu Sørensen
Telefonnummer
72 36 63 66

Jobagent

Vil du have besked, når der bliver en stilling ledig, der matcher din profil? Så skriv dig op i jobagenten. 

For at komme i betragtning til et job, skal du selv aktivt søge stillingen.

Vi går ikke ind og tjekker de forskellige cv'er i karrierecentret. 

Alle stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside. 

Rekrutteringen foregår i den afdeling, hvor jobbet er. 

Åbn jobagent

Sådan søger du en stilling hos os

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. 

Vi behandler kun ansøgninger, der er modtaget online. Du sender din ansøgning, dit CV uddannelsesbevis mm. ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nederst i selve stillingsopslaget. 

Personalepolitik

Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne. 

Læs personalepolitikken her

I virksomhedspraktik som ledig

Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information