Spring til indhold

Ledige stillinger

På udkig efter nyt job? Her kan du læse, hvilke ledige stillinger vi har i Holbæk Kommune.

Skimmelsagskoordinator og sagsbehandler til Plan og Byg

Ansøgningsfrist 15-11-2020 23:59

Plan og Byg i Holbæk Kommune søger ny medarbejder til en nyoprettet stilling. Plan og Byg er en afdeling på ca. 30, inddelt i teamene Byggesag, Landzone og Plan. Vi sidder samlet i et fælles storrumskontor ved Holbæk Havn. Her sparrer vi om opgaverne over skrivebordene og på tværs af teamene, og får kontoret til at summe af liv.

Vi søger
En ny kollega til at være koordinator på skimmelsagerne i kommunen. Vi har den kommunale tilsynspligt på indeklima-sager og leder efter en kollega, der vil varetage koordineringen og sagsbehandlingen på opgaven i et lille team. Derudover vil du komme til at sidde med kontrol og opfølgning på ulovlig beboelse i sommerhuse i vinterhalvåret samt nedenstående følgende opgaver.

Organisering og afdelingskultur
Du vil blive tilknyttet Byggesagsteamet på 14 personer, der er bredt repræsenteret ift. erfaring, uddannelse, fokus og køn. Vi har en uformel omgangstone med plads til både fordybelse og fælles koordinering og arrangementer på tværs. Vi vægter en sund kultur med plads til små pauser fra skrivebordene. Kontoret summer af spændende projekter og snak hen over bordene for at finde den bedste løsning på opgaven. Vi bruger i høj grad hjemmearbejde som en del af arbejdet, ligesom vi vægter at mødes på kontoret.

Teamet er inddelt i tre grupper, som hver især sidder med et opgavefokus:
 • byggesager for enfamiliehuse, sommerhuse, sekundær bebyggelse m.v.,
 • byggesager for erhverv, etageejendomme m.v.,
 • BBR, systemer, Filarkiv, hjemmeside og postkasser.
Skimmelgruppen har kørt som et parallelforløb på tværs af grupperne. Skimmelgruppen har mødtes ugentlig til gennemgang af sagerne og drøftelse af forløb for hver enkelt. Gruppen inddrager også vores jurist i sagerne, og sparrer med ham om afgørelser m.v.

Afdelingen mødes også udenfor arbejdstid til sociale arrangementer som f.eks. en fredagsøl, udflugt eller tager ud og spiser sammen.

Afdelingen Plan og Byg er sammen med afdelingen Natur, Miljø og Vand en del af området Erhverv, Plan og Miljø. I området arbejder vi på tværs af afdelinger og teams med både langsigtede og afgrænsede konkrete opgaver som f.eks. kystbeskyttelse, terrænregulering/jordhåndtering, lokalplanlægning og klagesager.

Opgaveportefølje
Stillingen er nyoprettet, og der er derfor mulighed for individuelle tilpasninger, samt justering undervejs som erfaringerne høstes. Men vi forestiller os, at de primære opgaver er:
 • Koordinator på skimmelsagerne
 • Sagsbehandler på skimmelsagerne og sager vedr. indeklima
 • Sagsbehandler på ulovlig beboelse i sommerhuse
 • Sagsbehandler på flexbolig-ansøgninger og bopælspligt
Derudover kunne de øvrige opgaver evt. være følgende, men afhænger af dine kompetencer:
 • Byggesagsbehandling
 • Håndhævelse på ulovlig beboelse
 • BBR
Kompetencer
Vi lægger stor vægt på gode samarbejdsevner i teamet og afdelingen, samt evnen til at arbejde på tværs af fagligheder og teams. Vi inddrager hinanden i opgaverne og sparrer om problemstillingerne på sparringsmøder og i det daglige arbejde. Du skal dog kunne arbejde selvstændigt og være god til struktur samt have flair for deadlines og tidsplaner.

Arbejdsopgaverne kræver en god tilgang til dialog, nysgerrighed og struktur. En stor del af opgaven er administrativt arbejde med systematisk arbejde, dialog med interessenter, sætte frister samt følge op.

Du skal kunne omsætte lovgivning og kompliceret stof i et forståeligt sprog - mundtligt såvel som skriftligt.

Vi forventer, at du
 • har en relevant uddannelse som f.eks. HK Kommunal, jurist, bygningskonstruktør m.v.
 • har gode formidlingskompetencer i skrift såvel som mundtligt
 • er struktureret
 • er åben og engageret i arbejdet ved at dele ud af dine erfaringer og være nysgerrig på kollegers input, såvel som at følge med i nye vejledninger og ændringer
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • har kørekort til almindelig bil
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er søndag den 15. november 2020. Vi holder ansættelsessamtaler mandag den 23. november og evt. anden samtale onsdag den 25. november.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse pr. 1. januar 2021. Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Du kommer til at starte sammen med fire nye kolleger i afdelingen, hvoraf tre af de nye stillinger er nyoprettede.

Kontakt
For spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Uhrbrand Damkjær på tlf. 72 36 11 49 eller bygge- og skimmelsagsbehandler Mie Vollbrecht Larsen på tlf. 72 36 96 04.

Send ansøgningSidst opdateret

16.01.2020

Ansvarlig redaktør

Jakub Christensen Medonos

Fakta

Ansøgningsfrist
15-11-2020 23:59
Stillingstype
Fuldtid
Kontaktperson
Afdelingsleder Rasmus Uhrbrand Damkjær
Telefonnummer
72 36 11 49
Kontaktperson
Bygge- og skimmelsagsbehandler Mie Vollbrecht Larsen
Telefonnummer
72 36 96 04

Jobagent

Vil du have besked, når der bliver en stilling ledig, der matcher din profil? Så skriv dig op i jobagenten. 

For at komme i betragtning til et job, skal du selv aktivt søge stillingen.

Vi går ikke ind og tjekker de forskellige cv'er i karrierecentret. 

Alle stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside. 

Rekrutteringen foregår i den afdeling, hvor jobbet er. 

Åbn jobagent

Sådan søger du en stilling hos os

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. 

Vi behandler kun ansøgninger, der er modtaget online. Du sender din ansøgning, dit CV uddannelsesbevis mm. ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nederst i selve stillingsopslaget. 

Personalepolitik

Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne. 

Læs personalepolitikken her

I virksomhedspraktik som ledig

Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information