Spring til indhold

Ledige stillinger

På udkig efter nyt job? Her kan du læse, hvilke ledige stillinger vi har i Holbæk Kommune.

Læringskonsulent med fokus på skoleområdet til Fagcenteret for Læring & Trivsel

Ansøgningsfrist 29-11-2020 23:59

Er du ude efter et job i en kommune, hvor politikerne vil noget med folkeskolen? Har du ambitioner på børns vegne og er du stålsat på, at alle børn skal have mulighed for at lære så meget som de kan? Er du en stærk formidler og en ydmyg vejleder, der ved hvornår du skal tale og tie? Er du en god holdspiller, der også kan arbejde selvstændigt? Kan du let etablere kontakt med andre og skabe tillid? Så har vi måske en stilling til dig i Holbæk Kommunes Fagcenter for Læring & Trivsel.
Kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune har med den politiske aftale for de kommende år prioriteret et kvalitetsløft af skolerne i form af ekstra bevillinger og en ny skolestruktur. I den forbindelse er der også afsat økonomi til at styrke understøttelsen af bl.a. skolernes systematiske arbejde med mål og kvalitet i form af konsulentkraft.
Stillingen er derfor nyoprettet og skal understøtte at de politiske visioner og mål for folkeskoleområdet realiseres til gavn for børnene.

Hvem er vi?
Fagcenteret er en udviklings- og sekretariatsfunktion med mangeartede opgaver, der:
  • rækker ud i organisationen til dagtilbud og skoler samt det øvrige børneområde
  • går på tværs i samarbejdet med de øvrige kerneområder
  • betjener politisk udvalg, chef og direktør 
Holbæk Kommune vægter samskabelse – ikke kun som ord. For os i Fagcenteret er det en del af vores DNA, at det er i samskabelsen med andre vi udvikler de bedst mulige rammer for løsningen af kerneopgaven: At skabe de bedste betingelser for børns læring og trivsel.

Hvad indeholder stillingen?
Dit primære arbejdsfelt er skoleområdet – men ud fra en optik og praksis, hvor børns liv ses ud fra et helhedsperspektiv. Samarbejdsfladen er derfor bred. Både til dine kolleger indenfor Fagcenteret og i organisationen som helhed.
Den fælles skoleudvikling i Holbæk Kommune følger to spor:  Data- og forskningsinformeret skoleledelse samt praksisnær pædagogisk ledelse.
Formålet er at udvikle og forankre en læringskultur, der med udgangspunkt i klasse- og skolefællesskabet, understøtter den enkelte elevs trivsel og udvikling samt styrker elevens evne og vilje til at lære.
En af dine fornemmeste opgaver bliver sammen med gode kollegaer at understøtte skolerne i dette udviklingsarbejde, der er forankret i udviklingsprogrammet ”Ledelse af elevernes læring og trivsel”.

Derudover venter der et bredt spekter af andre opgaver. Nogle opgaver har en forvaltningsmæssig karakter f.eks. i form af udarbejdelse af sagsfremstillinger og svar til politikere eller forældre. Andre opgaver kan handle om at yde sparring til skoleledelserne, når der skal sættes mål for skolens udvikling og når målene skal realiseres. Eller om f.eks. at stå for faciliteringen af faglige netværk for ressourcepersoner og vejledere.

I den første tid vil der desuden være fokus på at understøtte realiseringen af en ny skolestruktur, der forventes besluttet i begyndelsen af 2021.
Da Holbæk Kommune er blandt de to kommuner, der i den kommende 3-årige periode får mulighed for at sætte folkeskolen fri må du være indstillet på, at stillingsindholdet kan ændre sin undervejs.        

Hvem er du?
  • Du har en solid erfaring fra og indsigt i praksis på skoleområdet, som du typisk har erhvervet dig som f.eks. leder eller via længerevarende udviklings-/forskningsprojekter indenfor området.
  • Du har en relevant uddannelse (i udgangspunktet på kandidatniveau). 
  • Du har en god fornemmelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.
  • Du er god til at danne relationer, har en grundlæggende anerkendende tilgang og har et ressourceblik med fokus på de positive forandringer.
  • Du forstår at tænke og handle inddragende og samskabende i alle processer.
  • Du er dygtig til kommunikation i både skrift og tale.
Hvad kan du ellers forvente?
Stillingen er på 37 timer om ugen og er tilknyttet Fagcenteret for Læring & Trivsel.
I Fagcenteret kommer du til at indgå i en medarbejdergruppe, hvor alle gør deres yderste for at løse de opgaver, som vi er ”sat i verden til”. Arbejdsmiljøet er kendetegnet af en grundlæggende tillid til hinanden, godt humør og gode grin, samt en høj grad af indflydelse på jobbets tilrettelæggelse og arbejdsform.

Løn efter kvalifikationer og forhandling med den relevante faglige organisation.

Tiltrædelse pr. 1. januar 2021 eller snarest derefter.

Hvis du vil høre mere om stillingen, dens indhold og hvad du kan forvente, så er du velkommen til at kontakte fagchef Christian Simonsen på tlf. 72 36 61 15 eller chefkonsulent Anne Herskind på 72 36 54 99.

Ansøgningsfrist den 29. november 2020. 
 

Send ansøgningSidst opdateret

16.01.2020

Ansvarlig redaktør

Jakub Christensen Medonos

Fakta

Ansøgningsfrist
29-11-2020 23:59
Stillingstype
Fuldtid
Kontaktperson
Christian Simonsen
Telefonnummer
72 36 61 15
Kontaktperson
Anne Herskind
Telefonnummer
72 36 54 99

Jobagent

Vil du have besked, når der bliver en stilling ledig, der matcher din profil? Så skriv dig op i jobagenten. 

For at komme i betragtning til et job, skal du selv aktivt søge stillingen.

Vi går ikke ind og tjekker de forskellige cv'er i karrierecentret. 

Alle stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside. 

Rekrutteringen foregår i den afdeling, hvor jobbet er. 

Åbn jobagent

Sådan søger du en stilling hos os

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. 

Vi behandler kun ansøgninger, der er modtaget online. Du sender din ansøgning, dit CV uddannelsesbevis mm. ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nederst i selve stillingsopslaget. 

Personalepolitik

Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne. 

Læs personalepolitikken her

I virksomhedspraktik som ledig

Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information