Spring til indhold

Ledige stillinger

På udkig efter nyt job? Her kan du læse, hvilke ledige stillinger vi har i Holbæk Kommune.

Børnehuset Sølyst søger pædagog til vores dejlige vuggestue

Ansøgningsfrist 30-11-2020 23:59

Vi søger en dygtig og fagligt stærk pædagog til vores spændende hus med en natur, bevægelse og matematik/science profil.

Vil du være med til at skabe tryghed og nærvær for de korteste ben i byen?
Kom og bliv en del af et spændende børneliv i naturskønne omgivelser! Børnehuset Sølyst er et integreret børnehus med to vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper.

Vi sætter børnene i første række og har fokus på dynamiske læringsmiljøer, for at skabe udvikling og trivsel for alle børn. Alle voksne kender alle børn, hvilket skaber tryghed for både børn og forældre.

I Sølyst har vi et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til forskellighed. For at børnene trives bedst, er det vigtigt at også de længere ben i huset trives – vores personale, at vi er udviklingsfokuserede, holder et højt fagligt niveau og lykkes i vores praksis.

Vi bruger bl.a. AL og ICDP som pædagogisk redskab for arbejdet med den Ny Styrket Læreplan.
 
Vi har brug for en pædagog i vuggestuen
Du er en smilende, udadvendt og faglig, dygtig pædagog, der har erfaring med og er vild med at arbejde med børn. Du har en motiverede drivkraft i huset samt en anerkendende tilgang til både børn, forældre og kollegaer.

Vi tilbyder dig en spændende arbejdsplads
I Sølyst møder du en professionel arbejdsplads, der vægter høj faglighed med fokus på opgaveløsning. Sammen med dine kollegaer bidrager du til et positivt og humørfyldt miljø, hvor det prioriteres højt at skabe en aktiv og faglig velbegrundet hverdag for børnene. Et forældresamarbejde, hvor vi i gensidig respekt og fællesskab, skaber trivsel og udvikling for det enkelte barn og gruppen.

Som ny medarbejder i huset, er du med til at implementere den Ny Styrket Læreplan for dagtilbuddet i kommunen, du får en uddannelse i ICDP og en arbejdsplads der har et særligt fokus på det enkelte barns sprogudvikling i alderen 0-6-år.

Dagtilbud Skovvejen består af syv børnehuse samt dagplejen, hvor vi samarbejder på tværs og lærer af hinanden – både på ledelses– og medarbejderniveau. Vi arbejder ud fra Holbæk Kommunes Børne– og Ungdomspolitik samt strategien for Fremtidens Dagtilbud og Inklusionsgrundlag.
 
Mødekultur i Sølyst
En gang om måneden afholder vi et fælles udviklingsmøde fra kl. 17.00 – 20.00 samt et teammøde fra kl. 12.00 – 14.00. Derudover samles vi en gang om året til en pædagogisk lørdag for huset.

Vi afholder forældresamtaler to gange om året eller når det er nødvendigt. Din personlige forberedelse foregår i børnehusets åbningstid, med mindre andet aftales.

Din nærmeste leder er den pædagogiske leder i huset, Lotte Sørensen, der afholder MUS – og feedbacksamtaler og har det daglige ledelses– og personaleansvar.
 
Kom og oplev vores børnehus onsdag den 25. november kl. 16 – 17
Bliv klogere på hvordan vi arbejder med det pædagogiske læringsmiljø og personaletrivsel tirsdag den 25. november kl.16 – 17.  Kontakt pædagogisk leder, Lotte Sørensen, på tlf. 72 36 59 64 og aftal nærmere.

I starten af oktober lancerede vi dagtilbudskampagnen ”Dit barns hemmelige liv” som er en videooplevelse skabt i et tværgående samarbejde mellem Holbæk Kommunes dagtilbud.
Oplev kampagnen her https://dagtilbud.holbaek.dk/

På vores hjemmeside https://dagtilbudskovvejen.holbaek.dk/boernehuse-og-dagplejen/boernehuset-soelyst/ kan du opleve meget mere om vores hus.
 
Ansøgningsfrist
6. december 2019

Samtaler
1. samtale: 3. december
2. samtale: 7. december. Her vil der forud for samtalen indhentes referencer fra tidligere arbejdsgiver samt indgå en case, der skal forberedes i samtalen.

Tilbagemelding til alle ansøgere 8. december.

Opstart
1. februar 2021

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes ved ansættelse referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder samt børneattest.

Send ansøgningSidst opdateret

16.01.2020

Ansvarlig redaktør

Jakub Christensen Medonos

Fakta

Ansøgningsfrist
30-11-2020 23:59
Stillingstype
Fuldtid
Kontaktperson
Pædagogisk leder, Lotte Sørensen
Telefonnummer
72 36 59 64

Jobagent

Vil du have besked, når der bliver en stilling ledig, der matcher din profil? Så skriv dig op i jobagenten. 

For at komme i betragtning til et job, skal du selv aktivt søge stillingen.

Vi går ikke ind og tjekker de forskellige cv'er i karrierecentret. 

Alle stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside. 

Rekrutteringen foregår i den afdeling, hvor jobbet er. 

Åbn jobagent

Sådan søger du en stilling hos os

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. 

Vi behandler kun ansøgninger, der er modtaget online. Du sender din ansøgning, dit CV uddannelsesbevis mm. ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nederst i selve stillingsopslaget. 

Personalepolitik

Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne. 

Læs personalepolitikken her

I virksomhedspraktik som ledig

Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information