Spring til indhold

Ledige stillinger

På udkig efter nyt job? Her kan du læse, hvilke ledige stillinger vi har i Holbæk Kommune.

Holbæk Kommune søger en leder til Ydelsesområdet

Ansøgningsfrist 06-12-2020 23:59

Er du stærk på ydelsesområdet og brænder generelt for beskæftigelsesindsatsen? Har du øje for både sikker drift af høj kvalitet og en vedvarende dynamisk udvikling? Og kan du samtidig udøve nærværende og tydelig ledelse? Så er det måske dig, der skal med ombord på vores rejse med en fortsat udvikling af vores samlede beskæftigelsesindsats.

I Holbæk Kommune er der bred politisk opbakning til en fortsat udvikling af beskæftigelsesindsatsen, så endnu flere borgere får mulighed for at bidrage aktivt på arbejdsmarkedet samtidig med, at de borgere og virksomheder, der får en ydelse, får den på et korrekt grundlag.
Til dette har vi brug for en afdelingsleder med stort drive, stærke faglige kompetencer og stærk erfaring med personaleledelse, der har lyst til at være med til at sætte til nye højder og som ser trivsel og resultater som hinandens forudsætninger.

Om jobbet
Ydelsesområdet i Holbæk Kommune er en essentiel afdeling på kerneområdet Alle Kan Bidrage og er organiseret i henholdsvis en kontrolgruppe, visitation og ansøgningsgruppe, Fleks- og tilskudsgruppen, Sygedagpengegruppen, integrationsgruppe samt en gruppe, der tager sig af løbende ydelser.

Afdelingen har pt. tilknyttet to fagligspecialister og 29 medarbejdere. Afdelingen beskriver sig selv med højt fagligt niveau, flydende sagsbehandling og socialt sammenhold på tværs af grupperne.

Vi står samtidig foran en række digitale udviklingsprocesser, hvor du kommer til at stå i spidsen for implementeringen af fx KY og KSD. Derudover har vi generelt en interesse for digitalisering som understøttelse af vores arbejde. Vi vil på denne front gerne inspireres endnu mere.

Vi tilbyder
Et selvstændigt og spændende job med både variation og muligheder for at være med til at præge hele beskæftigelsesområdet. Du vil indgå i et tæt samarbejde med hele ledelsen og referere til chefen for kerneområdet. Vi har et godt arbejdsmiljø og en humoristisk omgangstone med engagerede og hjælpsomme kolleger, der er gode til at drage omsorg for hinanden. Der er et højt fagligt niveau, og vi komplementerer hinanden med specialviden, når vi samarbejder om løsninger for hele kerneområdet. Et samarbejde vi selvfølgelig forventer, at du bidrager positivt til.

Vi forventer at du kan
  • arbejde på et højt specifikationsniveau for at forbedre og fastholde kvalitet.
  • arbejde med en sikker og stabil drift med udgangspunkt i de borgere og virksomheder vi er til for
  • udfordre status quo for derigennem at sikre en kultur, der er forberedt på kontinuerlige forbedringer og "best practice"
  • kan arbejde på tværs og herigennem formår at sikre forankring af de vigtige ydelsesfaglige perspektiver i den samlede kerneopgave for kerneområdet
  • evner at skabe og dyrke gode samarbejdsrelationer til såvel borgerne, medarbejdere, lederkolleger som eksterne samarbejdspartnere
  • kan praktisere en tillidsfuld, inddragende, nærværende og tydelig ledelsesstil
  • lede medarbejdere gennem en anerkendende tilgang, der sikrer høj produktion, høj kvalitet i opgaveleverancerne og høj trivsel hos de medarbejdere, som arbejder med dem, vi er her for – vores borgere
Tiltrædelse, løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer med løn efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg. Tiltrædelse er 1. februar 2021 med arbejdssted på Jernbanevej 6, 4300 Holbæk.

Ansøgning og ansættelsesforløb
Ansøgningsfrist er 6. december 2020. Første samtale afholdes den 11. december. Til denne samtale skal de udvalgte kandidater løse en opgave med fokus på den faglige opgaveløsning.
Kandidaterne fra 1. samtale vil inden 2. samtale blive bedt om at gennemføre en test målrettet de personlige kompetencer samt deltage i en uddybende snak med Ina S. Ringsdal, chef for kerneområdet Alle Kan Bidrage. 2. samtaler med ansættelsesudvalget afholdes den 17. december.

For mere information om stillingen kan du kontakte, Ina S. Ringsdal, chef for Alle Kan Bidrage, på telefon 72 36 99 47.

Om Alle Kan Bidrage
Alle Kan Bidrage er en af de i alt 6 kerneområder i Holbæk Kommune. Alle Kan Bidrage består af 6 enheder og en stab. De 6 enheder er ”Ydelsesservice”, "Kontanthjælps- og Integrationsindsatsen”, ”Sygedagpengeindsatsen”, ”Dagpenge- og Fleksjobindsatsen”, ”Ressourceforløbsindsatsen” og ”Virksomhedsindsatsen”. Alle Kan Bidrage har et samlet budget på ca. 1 mia. kr. Holbæk Kommune er en geografisk stor kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere.

Send ansøgningSidst opdateret

16.01.2020

Ansvarlig redaktør

Jakub Christensen Medonos

Fakta

Ansøgningsfrist
06-12-2020 23:59
Stillingstype
Fuldtid
Kontaktperson
Ina S. Ringsdal
Telefonnummer
72 36 99 47

Jobagent

Vil du have besked, når der bliver en stilling ledig, der matcher din profil? Så skriv dig op i jobagenten. 

For at komme i betragtning til et job, skal du selv aktivt søge stillingen.

Vi går ikke ind og tjekker de forskellige cv'er i karrierecentret. 

Alle stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside. 

Rekrutteringen foregår i den afdeling, hvor jobbet er. 

Åbn jobagent

Sådan søger du en stilling hos os

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. 

Vi behandler kun ansøgninger, der er modtaget online. Du sender din ansøgning, dit CV uddannelsesbevis mm. ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nederst i selve stillingsopslaget. 

Personalepolitik

Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne. 

Læs personalepolitikken her

I virksomhedspraktik som ledig

Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information