Spring til indhold

Ledige stillinger

På udkig efter nyt job? Her kan du læse, hvilke ledige stillinger vi har i Holbæk Kommune.

Erfaren projektudvikler med stærke økonomiske kompetencer

Ansøgningsfrist 29-01-2021 23:59

Har du erfaring med planlægning og udvikling af kommende byggeprojekter og vil du medvirke til at skabe bæredygtige og funktionelle byggerier til gavn for børn og voksne i Holbæk Kommune

Om stillingen
Har du erfaring med arbejdet omkring udviklingsprojekter, herunder afsøgning af forskellige scenarier og udarbejdelse af totaløkonomiske businesscases? Kan du tænke ”ud af boksen”, så kommunens bæredygtige ambitioner kan forenes med god økonomisk forvaltning af borgernes penge, når vi udvikler renoveringsprojekter og nybyggeri?

Så er det dig vi søger til at blive en del af Byggeri & Infrastruktur i Holbæk Kommune, hvor du vil indgå i et velfungerende team af højtkvalificerede og erfarne kolleger.

Dine opgaver
Som projektudvikler får du ansvar for projektudvikling i de indledende faser fra første idé, til den politiske beslutning om, at projektet skal realiseres. Dette indebærer udarbejdelse af businesscases for mulige scenarier, oplæg til ledelse og politisk niveau i tæt samråd med brugerne af bygningerne, kollegerne i Team Asset (ejendomsejer), projektledere, som styrer den senere realisering af projekterne, de øvrige afdelinger på det tekniske område i kommunen, samt eksterne interessenter og samarbejdspartnere. Du skal kunne se muligheder i udfordringer, have en visionær og kreativ tilgang til at finde nye løsninger samt være god til at skabe relationer til borgere, samarbejdspartnere og kollegaer.

Ansvarsområder
  • Afsøgning af muligheder og rammesætning af de enkelte bygge- og renoveringsprojekters økonomi
  • Belysning af mulighederne for bæredygtige og energibesparende valg i projekterne
  • Faglig sparring med kollegerne i afdelingen, samt brugerne
  • Udarbejdelse af beslutningsoplæg i form af indstillinger til ledelse og politisk niveau, samt ansøgninger til fonde, udviklingspuljer mv.
  • Understøtte afdelingens fælles kultur og arbejdsmetodik gennem blandt andet deltagelse i ad hoc-opgaver og tværgående udviklingsprojekter internt i organisationen
  • Understøtte virksomhedens ansigt udadtil gennem deltagelse i eksterne netværksarrangementer, konferencer mv. for at opbygge relevant netværk til samarbejdspartnere, investorer mv. samt for kontinuerligt at have fingeren på pulsen ift. bæredygtighed

Kvalifikationer
Vi søger dig, som har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som økonom, arkitekt, ingeniør eller lignende. I tillæg hertil har du en bred erfaring med projektering af bygge- og renoveringsprojekter. Du har en bred viden om energioptimering, bæredygtighed og funktionalitet i byggeri. Mest af alt formår du at skabe totaløkonomisk overblik over byggeprojekter, som også holder, når projektet skal realiseres.

Som person er du en stærk kommunikator, som behersker dansk i skrift og tale. Du forstår at skabe overblik og synliggøre økonomiske konsekvenser for interessenter internt og eksternt – og i et sprog så alle forstår budskabet.  Du er en fleksibel teamplayer, som trives med at videndele med dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for beslutninger – men går ligeledes engageret ind i fællesskabet om løsning af opgaverne. Du har et godt overblik, er god til at analysere, tilrettelægge og drive processer, samt arbejder vedholdende, systematisk og struktureret med styring og tilrettelæggelse af dine opgaver.

Du tilbydes
En spændende hverdag i en kommune i rivende udvikling, hvor du får stor indflydelse på din egen arbejdsdag og mulighed for at få et stort selvstændigt ansvar for små, som store opgaver. Holbæk Kommune vægter trivsel og arbejdsglæde højt og du bliver en del af en velfungerende og fagligt dygtig afdeling, som arbejder fra lyse og indbydende lokaler, der ligger tæt på offentlig transport. 

Holbæk Kommune er ambitiøse i forhold til bæredygtigt byggeri, og det er besluttet at al nybyggeri skal DGNB-certificeres. Derudover vil vi gerne udforske mulighederne for genbrug af byggematerialer og andre lignende tiltag.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling, som vi ønsker besat i foråret 2021. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der er fleksible arbejdstider, betalt frokostpause og mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Søg stillingen
Stillingen ønskes besat snarest og du opfordres derfor til at søge hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Partner, Anette Timm på telefon 29 86 76 16.

Send ansøgningSidst opdateret

16.01.2020

Ansvarlig redaktør

Jakub Christensen Medonos

Fakta

Ansøgningsfrist
29-01-2021 23:59
Stillingstype
Fuldtid
Kontaktperson
Anette Timm (Resources Consulting ApS)
Telefonnummer
29 86 76 16

Jobagent

Vil du have besked, når der bliver en stilling ledig, der matcher din profil? Så skriv dig op i jobagenten. 

For at komme i betragtning til et job, skal du selv aktivt søge stillingen.

Vi går ikke ind og tjekker de forskellige cv'er i karrierecentret. 

Alle stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside. 

Rekrutteringen foregår i den afdeling, hvor jobbet er. 

Åbn jobagent

Sådan søger du en stilling hos os

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. 

Vi behandler kun ansøgninger, der er modtaget online. Du sender din ansøgning, dit CV uddannelsesbevis mm. ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nederst i selve stillingsopslaget. 

Personalepolitik

Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne. 

Læs personalepolitikken her

I virksomhedspraktik som ledig

Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information