Spring til indhold

Ledige stillinger

På udkig efter nyt job? Her kan du læse, hvilke ledige stillinger vi har i Holbæk Kommune.

Vi søger en stærk matematik- og idrætsprofil, der med drive og motivation kan skabe aktiv og inspirerende undervisning på Jyderup Skole

Ansøgningsfrist 25-01-2021 23:59

Banker dit hjerte for samspillet mellem elever, kollegaer og forældre, bringer du positivitet og energi til dagligdagen, og brænder du for at gøre en daglig forskel for vores børns skoleliv? Så er det dig, vi gerne vil invitere ind i vores faglige fællesskab på Jyderup Skole.

En alsidig lærerstilling med afsæt i matematik og idræt
Som vores nye kollega på Jyderup Skole træder du ind i en lærerstilling, der spænder over en alsidig fagkombination. Vores ønske er, at du kan undervise i matematik på 6. og 7. årgang, historie på 7. årgang, idræt på 7.-9. årgang og håndværk og design på 6. årgang.
Derudover at du kan varetage en klasselærerfunktion i vores ene 6. klasse.
Medinddragelse og et fælles ansvar for kerneopgaven er værdifuldt for vores arbejdsplads, derfor lytter vi til dine faglige ønsker og ambitioner, og sammen skaber vi en god lærerstilling.

Vi er åbne over for både deltids - og fuldtidsansøgere.

Som lærer brænder du for at undervise, har en tydelig klasserumsledelse og træder velforberedt ind i klasseværelset. Du har stærke faglige- og relationelle kompetencer i ovennævnte profil og byder ind med en alsidig, inspirerende og aktiv undervisning. Du rykker på grænser, motiverer og trives rigtig godt med puls og bevægelse. Du kan sætte klare faglige rammer og ser og møder dine elevers faglige niveauer.

Du ser værdierne i det tætte teamsamarbejde og medinddrager dit team i dine faglige tanker og spændende ideer - sammen får I tingene til at ske.

Som vores nye kollega
  • Er du uddannet lærer og kan sætte klare faglige rammer og mål for din undervisning
  • Er du en tydelig voksen med gode formidlingsevner, der brænder for at være med til at gøre børn fagligt dygtige og socialt stærke
  • Er du relationskompetent og trives med skole/hjemsamarbejde
  • Er du åben og konstruktiv med et positivt menneskesyn og en anerkendende tilgang til verdenen omkring dig
  • Bidrager du med et smittende humør
  • Har du lyst til at være en del af et forpligtende, professionelt og udviklende fællesskab
Har du lyst til at tage dit lærerliv til nye muligheder?
Vi inviterer dig med indenfor i et godt fællesskab med ca. 50 medarbejdere. Et mangfoldigt team, der arbejder på at skabe en god skole for eleverne og en attraktiv arbejdsplads for dig og dine kollegaer.

Samarbejde, faglig sparring og socialt liv præger hverdagen. Vi lægger vægt på at have dygtige og engagerede medarbejdere og værdsætter en god og uformel omgangstone med plads til humor, grin og kreative tanker.
 
Vi sørger for en god opstart, et stærkt og inkluderende team og tilbyder dig en fleksibel tilstedeværelsestid, hvor du er med til at planlægge egen arbejdstid. Du får din egen arbejdscomputer og telefon stillet til rådighed i gode forberedelsesforhold sammen med dine kollegaer. En god kop kollega-kaffe, the eller kakao og et stykke frisk frugt finder du i personalerummet.

Jyderup Skole er en levende og nysgerrig skole, der hver dag tager imod omkring 450 børn fra 0.-9. klasse og har desuden et specialtilbud tilknyttet skolen. Vi har en mindre skoleskov som bruges aktivt, og de grønne områder benyttes til udeliv, idræt og fællessamlinger. Skolen holder til i charmerende bygninger og er delvist renoveret med gode klasseværelser, smartboards og lyse grupperum. Gangene er pyntet med klassekunst, tavler og kridt.

Har vi vakt din interesse?
Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis ovenstående passer til dine ambitioner om en udfordrende og spændende lærerstilling på Jyderup Skole.
Du er meget velkommen til en snak og et uformelt besøg og kan kontakte daglig leder, Anja Nyhave på mail anjjo@holb.dk/tlf. 72 36 25 35.

På vores hjemmeside http://www.skovvejens-skole.dk/ kan du opleve meget mere om vores skole.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist
25. januar 2021 

Samtaler
28. januar

Opstart
1. marts eller hurtigst muligt

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes ved ansættelse referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder Der indhentes børneattest ved ansættelse.
 

Send ansøgningSidst opdateret

16.01.2020

Ansvarlig redaktør

Jakub Christensen Medonos

Fakta

Ansøgningsfrist
25-01-2021 23:59
Stillingstype
Fuldtid
Kontaktperson
Pædagogisk leder, Anja Nyhave
Telefonnummer
72 36 25 35

Jobagent

Vil du have besked, når der bliver en stilling ledig, der matcher din profil? Så skriv dig op i jobagenten. 

For at komme i betragtning til et job, skal du selv aktivt søge stillingen.

Vi går ikke ind og tjekker de forskellige cv'er i karrierecentret. 

Alle stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside. 

Rekrutteringen foregår i den afdeling, hvor jobbet er. 

Åbn jobagent

Sådan søger du en stilling hos os

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. 

Vi behandler kun ansøgninger, der er modtaget online. Du sender din ansøgning, dit CV uddannelsesbevis mm. ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nederst i selve stillingsopslaget. 

Personalepolitik

Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne. 

Læs personalepolitikken her

I virksomhedspraktik som ledig

Med en virksomhedspraktik har du mulighed for at få snuset til en branche, der interesserer dig, få afprøvet nye arbejdsfelter, få netværkskontakter og måske få foden indenfor i en virksomhed. Jobcenteret i Holbæk Kommune arbejder målrettet med den virksomhedsrettede indsats.

Kontakt jobcenteret for yderligere information