Job test

Her følger en test af en job rettet side til brug for Alle kan bidrage. Du kan læse om vores tilbud nedenfor.

Virksomhedsservice

I Virksomhedsservice har vi et bredt kendskab til virksomhederne i Holbæk Kommune, og vi modtager dagligt henvendelser med ordinære job, løntilskudsstillinger og praktikpladser.

Vi er delt op i to områder. Det ene område arbejder med partnerskabsvirksomheder, det andet tager sig af de almindelige rekrutteringer for andre virksomheder.

Nedenfor kan du læse centrale analyser:

 

Hvad kan vi tilbyde i Virksomhedsservice:

Partnerskabsvirksomhed: Her kan du som ledig blive visiteret til en virksomhed du gerne vil i praktik ved. Vi har en lang liste med partnerskabsvirksomheder hvor der er mulighed for at træne forskellige personlige og faglige kompetencer. Du skal sammen med din jobkonsulent finde ud af hvilke kompetencer der skal trænes, og derefter udfylde et visitationsskema som sendes til Virksomhedsservice. Ud fra skemaet finder vi en plads hos en ønsket virksomhed. Du bliver kontaktet af den virksomhedskonsulent som varetager virksomheden. Hvis der ikke er plads, vil du blive kontaktet af en virksomhedskonsulent, og sammen tale om andre mulige virksomheder.

Rekruttering: Når du er til samtale hos din jobkonsulent, har i mulighed for at kigge på en liste over ledige stillinger, stillinger med løntilskud og praktikpladser. Derudover vælger vi at søge efter cv'er på jobnet, og det er derfor vigtigt at du har et opdateret cv.

læs om vores erfaringerFeedback

Sidst opdateret

20.06.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin