logo Til holbaek.dk

Billedkunstnerisk Grundkursus

Er du interesseret i at arbejde seriøst med billedkunstneriske udtryksformer?

Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor billedkunst eller andre relaterede kunstarter som arkitektur, design, foto, animation m.v. på f.eks. Kunstakademiet eller Danmarks Designskole?

Så har du mulighed for at udvikle dit kunstneriske talent på Billedkunstnerisk Grund Kursus – BGK Midt & Vest.

Undervisningen er tilrettelagt så du sideløbende kan gå på en ungdomsuddannelse eller passe et arbejde, da undervisningen foregår sen eftermiddag og/eller aften.

På BGK varetages undervisningen af højt uddannede professionelle kunstnere og formidlere, og du får en fantastisk mulighed for at beskæftige dig med samtidskunst på et højt niveau sammen med andre unge med samme interesse.

Foruden undervisningen, kommer du i et tæt og inspirerende undervisningsforløb med workshops, kunstlejre, studieture i ind- og udland, forskellige fællesprojekter mellem afdelingerne og fordybende individuelt arbejde.

BGK holder til på Kunsthøjskolen i Holbæk, (kun et stenkast fra Stenhus Gymnasium). Her er BGK del af et kunstnerisk miljø med gode faciliteter for de studerende, og værksteder der er åbne ud over undervisningstiden.Feedback

Sidst opdateret

19.01.2018

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen

BGK Midt og Vest

Kontakt til Holbæk afdelingen

Henrik Miklos Andersen

Telefon: 20 15 86 32

Mail : henrik@sair.dk

Find oplysninger om optagelse og ansøgningsfrister her

BGK - ansøgning til 2016-2017

Ansøgningsfristen er 4. april 2016 for at søge optagelse til skoleåret 2016-2017.

 

Flere informationer om BGK og optagelseskrav kan ses på: www.bgkmidtogvest.dk eller i denne folder: BGK midt og vest 2016(pdf).