logo Til holbaek.dk

Kunstdage i pinsen

Kunstdage i pinsen afholdes i 2017 i dagene 3. til 5. juni

Kunstdage i pinsen er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor kunstnere, kunsthåndværkere og gallerier i seks midt- og vestsjællandske kommuner åbner dørene for alle interesserede. Er du kunstner, kunsthåndværker eller har et udstillingssted, har du mulighed for at deltage i kunstdagene. Kunstdagene er for både amatører og professionelle, og det koster 800,00 kr. at deltage.

Der er lukket for tilmelding!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fælles-skaber Jens Albagaard fra Holbæk Kommune på mobil 72 36 99 53 eller mail jensa@holb.dk.

Om Kunstdage i pinsen

Kunst og pinse er blevet en tradition i det midt- og vestsjællandske, der for 15. år i træk inviterer til kunstdage i pinsen. Sidste år åbnede over 100 kunstnere, kunsthåndværkere og udstillingssteder dørene for alle interesserede, og bød på en bred vifte af forskellige kunstneriske udtryk, genrer og håndværk. Kunstdage i pinsen er et samarbejde mellem Kalundborg, Lejre, Ringsted, Slagelse, Holbæk og Sorø kommuner.

Informationsfolder og annoncering

Der udgives hvert år en folder, hvor der er en kort præsentation af de kunstnere, der er en del af Kunstdage i pinsen, og et kort over hvor i regionen, de udstiller. Folderen bliver sammen med plakater uddelt til kunstnerne, biblioteker og turistbureauer. Folderen for Kunstdage i pinsen 2017 forventer at være klar i uge 17, 2017. Der bliver tillige både annonceret i lokale og landsdækkende aviser samt kunstaviser.

Kunstdage i pinsen 2017 har også sin egen hjemmeside: www.kunstipinsen.dk.

De foldere og plakater, der skal bruges af de lokale kunstnere, kan afhentes i Turistbutikken, Ahlgade 1 C, 4300 Holbæk, når der udsendes særskilt besked om dette til de tilmeldte.

Hent plakat som pdf

Hent plakat som billede

Betaling

Når du tilmelder dig til Kunstdage i pinsen 2017, skal du samtidig betale 800,00 kr. at deltage. Betaling sker via bankoverførsel til Holbæk Kommunes konto i Sparekassen Sjælland.

Registreringsnummer: 0520
Kontonummer: 0287927

Meddelelse ved betaling: "Kunstdage 2017 - kunstnernavn"Feedback

Sidst opdateret

27.02.2017

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Disse kunstnere deltager i Kunstdage i pinsen 2017:

 

Art10

By Gade Design

Ditte Green

Galleri Aurora

Galleri Cerena

Galleri Juel Verland Art

Galleri Nordal

GalleriONE

Greens Galleri

Helle Høyer Keramik

HJ-Design

Isefjordskunstnerne

KaBru v/ Karen Kjær Bruhn

Kunstnergruppen Corona

Mari-Anns Glasatelier

Papirmageriet

the loft v/ Daniel Brophy

Tine Secher Keramik

Uromageriet

Æglageret