Spring til indhold

Fordebat for biogasanlæg ved Snævre OBS: Borgermøde flyttet

Udvalget for Klima og Miljø samt Økonomiudvalget i Holbæk Kommune har besluttet at igangsætte planlægningen for et erhvervsområde ved Snævre, herunder opførelse af et biogasanlæg.

Idéer og forslag
Idéfasen og dette idéoplæg er første fase i en planprocedure og miljøvurderingsprocedure for både plangrundlaget og projektet frem mod realisering af biogasprojektet. 
I denne fase har alle borgere, foreninger, interesseorganisationer og myndigheder mulighed for at komme med idéer og forslag, herunder til indholdet i den miljøkonsekvensrapport (tidligere VVM-redegørelse), som efterfølgende skal udarbejdes. 
Med dette idéoplæg indbyder Holbæk Kommune til, at interesserede kan indgive idéer og forslag til den videre planlægning.

Idéer og forslag til emner, der ønskes belyst i den videre planlægning, skal være skriftlige og modtaget af Holbæk Kommune senest den 4. oktober 2018, gerne pr. e-mail, se mere under, Læs mere om den videre proces

Borgermøde OBS: Grundet stor interesse for mødet, flyttes borgermødet nu til Vommevad Forsamlingshus d. 27. september kl. 18.30 til 20.30
Der afholdes borgermøde d. 27. september kl. 18.30 til 20.30 på Skovvejens Skole, Afdeling Nr. Jernløse, Gl. Skovvej 150B, 4420 Regstrup.

Vær opmærksom på, at såfremt du oplyser din adresse i et høringssvar samtykker du, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses ikke.

Læs mere om den videre proces 

Se Ideoplæg Biogas SnævreFeedback

Sidst opdateret

19.09.2018

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme

Få mail om nye høringer og tilladelser

Ønsker du at få mail, når der kommer en ny høring, eller der offentliggøres en ny tilladelse, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte:

Vækst og Bæredygtighed

Telefon: 72 36 36 36
E-mail: vaekstogbaeredygtighed@holb.dk