Spring til indhold

Fordebat for Filmtorvet i Holbæk

Holbæk Kommune igangsætter nu kommune- og lokalplanlægning for Filmtorvet i Holbæk. Igangsættelsen sker på baggrund af Kommunalbestyrelsens ønske om at gøre området ved Filmtorvet til et permanent offentligt havnetorv.

Planområdet omfatter et areal på ca. 5,3 ha og er beliggende i den østlige del af havneområdet i Holbæk by. Arealet ved Filmtorvet er i dag udlagt som et midlertidigt offentligt rekreativt byrum. Denne anvendelse af arealet ønskes gjort permanent, ved gennemførelse af ny lokalplanlægning, i forlængelse af anbefaling fra Den Politiske Havnegruppe. Imødekommelse af dette ønske forudsætter, at der udarbejdes et forslag til kommuneplantillæg nr. 17 og lokalplanforslag nr. 1.54.

Høring og borgermøde

Du er velkommen til det offentlige møde om forslagene torsdag den 7. marts 2019, kl. 19.30 – 21.00. på Holbæk Bibliotek, Nygade 9, 4300 Holbæk.

Vær opmærksom på, at såfremt du oplyser din adresse i et høringssvar samtykker du, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses ikke.

Læs mere om planprocessen Feedback

Sidst opdateret

20.03.2019

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme

Få mail om nye høringer og tilladelser

Ønsker du at få mail, når der kommer en ny høring, eller der offentliggøres en ny tilladelse, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte:

Vækst og Bæredygtighed

Telefon: 72 36 36 36
E-mail: vaekstogbaeredygtighed@holb.dk