Spring til indhold

Fordebat for opførelse af klubfaciliteter på Rævebjerg

Holbæk Kommune igangsætter nu kommune- og lokalplanlægning for at muliggøre hestesport og opførelse af klubfaciliteter for Dansk Køreselskab, på Rævebjerg i Mørkøv.

Planlægningen sker på baggrund af en ansøgning fra Dansk Køreselskab, som søger et nyt hjemsted efter at have haft til huse i Knabstrup i 30 år. Ansøger ønsker at anlægge to kørebaner på hhv. 5500 m² og 7200 m² i planområdet og placere et antal terrænbaneforhindringer ude i landskabet. I tilknytning til banerne ønskes et klubhus på ca. 250 m² samt en lade til opbevaring af udstyr og maskiner på 300 m².

Opførelsen af de klubfaciliteter, som Dansk Køreselskab har brug for, er ikke overensstemmende med gældende kommuneplan og lokalplan for området. Derfor forudsætter en imødekommelse af ansøgningen, at der udarbejdes et forslag til kommuneplantillæg nr. 15 samt forslag til lokalplan nr. 12.08.

Informations- og idémøde

Som en del af fordebatten inviteres interesserede borgere til et informations- og idémøde den 15. januar 2019, kl. 18.30-20.00 i Multihuset Mørkøv, Rævebjerg 1, 4440 Mørkøv.

Det videre forløb

Skriftlige kommentarer og forslag til planlægningen skal være modtaget af Holbæk Kommune senest den 21. januar 2019. Vi hører gerne fra dig pr. mail, på adressen plan@holb.dk. Du er også velkommen til at sende et brev til adressen Holbæk Kommune, Vækst og Bæredygtighed, Plan og Åben Land, 0899 Kommuneservice.

Læs mere om indhold og planprocessen Feedback

Sidst opdateret

17.01.2019

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme

Få mail om nye høringer og tilladelser

Ønsker du at få mail, når der kommer en ny høring, eller der offentliggøres en ny tilladelse, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte:

Vækst og Bæredygtighed

Telefon: 72 36 36 36
E-mail: vaekstogbaeredygtighed@holb.dk