Spring til indhold

Fordebat for udvidelse af lokalcenter ved Kalundborgvej

Holbæk Kommune igangsætter nu kommune- og lokalplanlægning for udvidelse af eksisterende lokalcenter ved Kalundborgvej.

Igangsættelsen sker på baggrund af en ansøgning om udvidelse af centeret. Med projektforslaget ønskes mulighed for at udvide dagligvarebutikken fra ca. 1000 m2 til 1200 m2 inkl. personalefacilite-ter. Herudover ønskes mulighed for at etablere et apotek på op til 200 m2, en udvidelse af eksisterende p-areal samt mulighed for at etablere vaskehal og bibeholde mulighed for etablering af automatanlæg.

Idéer og forlag

I forbindelse med at planarbejdet sættes i gang, vil Holbæk Kommune jf. Planlovens § 23c gerne høre dine bemærkninger til den nye planlægning.

Det videre forløb

Idéer og forslag til det videre planarbejde skal være modtaget af Holbæk Kommune senest den 19. december 2018. Send gerne en e-mail til plan@holb.dk. Du kan også sende et brev til Holbæk Kom-mune, Vækst og bæredygtighed, Plan og Åben land, 0899 Kommuneservice.

Når planforslagene er udarbejdet, vil de blive fremlagt i offentlig høring i otte uger. Under den offentlige høring vil det igen blive muligt at komme med bemærkninger til planlægningen, inden Kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse.

Vær opmærksom på, at såfremt du oplyser din adresse i et høringssvar samtykker du, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses ikke.

Læs mere om planprocesseFeedback

Sidst opdateret

06.12.2018

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme

Få mail om nye høringer og tilladelser

Ønsker du at få mail, når der kommer en ny høring, eller der offentliggøres en ny tilladelse, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte:

Vækst og Bæredygtighed

Telefon: 72 36 36 36
E-mail: vaekstogbaeredygtighed@holb.dk