Spring til indhold

Forslag til Biogasanlæg Snævre Vest sendes i høring

Kommunalbestyrelsen har vedtaget forslag til lokalplan 14.11 Biogasanlæg Snævre Vest og kommuneplantillæg nr. 7 d. 13. marts 2019 i offentlig høring.

Hensigten med kommuneplantillægget er, at muliggøre et erhvervsområde til virksomheder med et stort kørselsbehov ved den kommende motorvejstilslutning ved Regstrup. En del af området er perspektivareal for erhverv i Kommuneplan 2017. Virksomheden Nature Energy ønsker, at etablere et biogasanlæg indenfor området, hvorfor der er udarbejdet et lokalplanforslag, der giver mulighed for etablering af et biogasanlæg syd for motorvejen, i denne sag kaldet ”Snævre Vest”

Høring og borgermøde

Forslagene er i høring fra den 14. marts 2019 til den 9. maj 2019.

Du er velkommen til det offentlige møde om forslagene den 24. april 2019 kl. 18.30 i Knabstrup Hallen, Ventedsgårdsvej 42, 4440 Mørkøv. På mødet vil du høre mere om planerne for området, og du kan stille spørgsmål til planforslagene.

Program for borgermødet offentliggørelses på kommunens hjemmeside om biogasanlægget, inden borgermødet. 

Hjemmesiden kan findes her: 
Biogasanlæg

Vær opmærksom på, at såfremt du oplyser din adresse i et høringssvar samtykker du, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses ikke.

Læs mere om planprocessen

Se lokalplanforslag 14.11 

Kommuneplantillæg 7

Miljøgodkendelse til biogasanlæg

Spildevandstillæg

Afgørelse om ikke miljøvurdering for spildevandstillægFeedback

Sidst opdateret

20.05.2019

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme