Valgkort

Bliv klogere på, hvornår du får dit valgkort, og hvad du gør, hvis det ikke er landet i din postkasse.
Valgkort

Du modtager dit valgkort senest 5 dage før valgdagen. Valgkortet er personligt, og du skal medbringe det på dit valgsted, når du skal stemme.

Hvis du ikke har modtaget dit valgkort, eller hvis der er fejl i det, skal du kontakte Borgerservice på tlf.: 72 36 36 36.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har mit valgkort?

Du har også mulighed for at stemme uden dit valgkort. Så skal du møde op på valgstedet med gyldig identifikation (pas, kørekort eller sundhedskort).

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået ny adresse?

Hvis du flytter eller anmelder flytning i perioden op til kommunalvalget, skal du være opmærksom på følgende regler:

Er du flyttet inden for kommunen?
Er du er flyttet og har anmeldt flytningen til din kommune senest mandag den 06.11.2017, skal du stemme på det afstemningssted, der er tilknyttet din nye adresse. Sker flytningen eller anmeldelsen af flytningen senere, skal du stemme på det afstemningssted, der er tilknyttet den adresse, som du er fraflyttet. Afstemningsstedet fremgår af dit valgkort.

Er du flyttet fra en anden kommune?
Hvis du flytter til Holbæk Kommune fra en anden kommune og har anmeldt flytningen senest tirsdag den 14.11.2017, skal du stemme på det afstemningssted, der er tilknyttet din nye adresse. Bemærk, at du ikke kan stemme ved kommunalvalget i Holbæk Kommune, hvis du anmelder flytningen efter den nævnte frist.

Flytter du indenfor regionen efter den 14.11.2017 kan du fortsat stemme til regionsrådsvalget, evt. via en brevstemme til og med fredag den 17.11.2017.

Er du flyttet til udlandet?
Du kan ikke stemme, hvis du på afstemningsdagen eller senere flytter til udlandet.

 Feedback

Sidst opdateret

15.11.2017

Ansvarlig redaktør

Vivi Guldhammer