Spring til indhold

Cykelsti fra Ny Hagested til Tuse

05.08.2022

Af Anja Gundersen

 

Vi ønsker os stadig en tryk og sikker cykel/gå sti for børn, unge og voksne, langs Landevejen fra Ny Hagested By til Tuse. Det
drejer sig om en meget kort strækning, men denne strækning vil betyde meget for trafiksikkerheden, som blød trafikant.

På nuværende tidspunkt, skal vi færdes langs en meget tung, tæt og hurtig kørende trafik på Landevejen. Det er på ingen måde særlig behageligt og kan til tider være decideret farligt, at færdes som blød trafikant på Landevejen. Vi oplever desværre mange uheld og ulykker med døden til følge langs denne strækning. Og ingen ønsker, at deres kære skal færdes som blød trafikant på dette stykke vej. Mange fravælger derfor dette og starter bilen istedet.

Vi har mange til-flyttende til Ny Hagested by og mange af dem er børnefamilier. Der er derfor mange der tilknyttes institutioner, skoler og fritidsinteresser i Tuse By/Holbæk By.

Vi ser det selvfølgelig som en positiv udvikling af Ny Hagested by. Det vil skabe stort sammenhold blandt borgerne og være en stor udvikling for Ny Hagested By, at vi kan færdes sammen, i sikkerhed langs Landevejen mod Holbæk. Der er jo allerede anlagt et udmærket stisystem fra Tuse By mod Holbæk By. Dette vil vi jo så også kunne benytte og skabe lettere adgang til Holbæk By. Der mangler bare lige de sidste km.

Vi har fået en fartnedsættelse til 60 km i timen på strækningen, men den virker ikke!!! Folk kører langt over det tilladte. Ved venstresving til Trønningevejen fra Holbæk-siden, går det desværre tit galt. Bilister kører indenom på cykelstien for at komme videre. Det skaber en farlig situation som blød trafikant. Her ville en seperat cykel/gangsti være en stor sikkerhedsfaktor.


Vi håber dette forslag vil skabe lidt opmærksomhed på Landevejen og de trafikale problemer der er.


Med venlig hilsen
Borgerpræsentant fra Ny Hagested
Anja Gundersen
Ps. Hermed invitation til en tur langs Landevejen for selvsyn.

 

Antal støtter: 520 (opdateret 06.12.2022)

Offentliggjort: 05.08.2022

Udløbsdato: 06.12.2022Feedback

Sidst opdateret

09.08.2023

Ansvarlig redaktør

Anders Lauritsen