Spring til indhold

Cykelsti langs Landevejen fra Ny Hagested til Tuse Byvej

29.08.2018

Af Anja Gundersen

 

På vegne af borgere i Ny Hagested by opretter jeg hermed dette borgerforslag:

Vi ønsker os en tryk og sikker cykel/gå sti for børn, unge og voksne, langs Landevejen fra Ny Hagested By, til Tuse Byvej. Det drejer sig om en strækning på ca 3 km.

På nuværende tidspunkt, skal vi færdes langs en meget tung, tæt og hurtig kørende trafik på Landevejen. Det er på ingen måde særlig behageligt og kan til tider være decideret farligt, at færdes som blød trafikant på Landevejen. Vi oplever desværre mange uheld og ulykker med døden til følge langs denne strækning. Og ingen ønsker at deres kære, skal færdes som blød trafikant på dette stykke vej. Mange fravælger derfor dette og starter bilen istedet.

Vi har mange til-flyttende til Ny Hagested by og mange af dem er børnefamilier. Der er derfor mange der tilknyttes institutioner, skoler og fritidsinteresser i Tuse By/Holbæk By. Vi ser det selvfølgelig som en positiv udvikling af Ny Hagested by. Det vil skabe stort sammenhold blandt borgerne og være en stor udvikling for Ny Hagested By, at vi kan færdes sammen, i sikkerhed langs Landevejen mod Holbæk. Der er jo allerede anlagt et udmærket stisystem fra Tuse By mod Holbæk By. Dette vil vi jo så også kunne benytte og skabe lettere adgang til Holbæk By. Der mangler bare lige de sidste 3 km.


Dette har forhåbentlig åbnet øjnene for, hvor farligt det er, at færdes på Landevejen som blød trafikant. Og vi håber at dette forslag kommer til høring og tages til overvejelse, for fremtidig sikker færden for os beboere i Ny Hagested.


Med venlig hilsen
Borgerpræsentant fra Ny Hagested
Anja Gundersen
Ps. Hermed invitation til en tur langs Landevejen for selvsyn.

 

Antal støtter: 215 (opdateret 20.11.2018)

Offentliggjort: 17.09.2018

Udløbsdato: 19.11.2018Feedback

Sidst opdateret

09.08.2023

Ansvarlig redaktør

Anders Lauritsen