Spring til indhold

Information om første støbning

Så er første stykke af insitu-betonfladen til Promenaden ved Krags Brygge støbt (50,4 meter) og pudsningen af betonoverfladen i fuld gang.

Arbejdet trak ud og der blev arbejdet ud på de små timer. Det sidste blev pakket sammen efter et par timers pause kl. 05.00. Fremover indskærpes det, at oprydningen skal foregå i forlængelse af arbejdet eller efter 07.00.

For at få en betonoverflade med en ”glat” og fin overflade skal betonen være afhærdet til en fast konsistens inden den afsluttende overflade kan bearbejdes. Denne hærdetid er afhængig af temperaturen og i går tog hærdetiden lidt længere tid end forventet. Når betonen er tilstrækkelig afhærdet, skal den glatte overflade etableres med en pudsemaskine som vist på billedet. Denne er er benzindrevet og vil køre kontinuerligt i pudseperioden, som kan tage ca. 3 timer. Den støjer.

Støbning på Krags Brygge

Det kan desværre ikke undgås, at natteroen bliver forstyrret. Det er desværre vilkåret for, at vi kan nå i mål med en ny promenade og vi håber på forståelse.

Dem som udfører arbejdet varetager en bestilt opgave. Der er opnået dispensation til at arbejde udenfor normal arbejdstid, da vi ikke kan udføre arbejdet på en anden måde.

Du er altid velkommen til at kontakte Holbæk Kommune for yderligere forklaring, mens dem, der arbejder på stedet alene vil kunne svare på specifikke spørgsmålet om det konkrete arbejde.

Næste støbning er på tirsdag den 8. december og igen den 16. december. Der støbes ikke mellem jul og nytår. Støbedagene efter nytår er endnu ikke fastlagt.

 Feedback

Sidst opdateret

05.03.2021

Ansvarlig redaktør

Christian Fonnesbech-Aagaard