Spring til indhold

Sportsby for alle

Sportsbyen skal inspirere til mere aktivitet, uanset om man er ung eller gammel, eller om man dyrker breddeidræt eller elitesport.

Sportsbyen skal inspirere udøverne og de besøgende i området til endnu mere aktivitet. Områdets stisystem er for eksempel anlagt i loops, så man kan fortsætte en gå- eller løbetur i det uendelige. På samme vis er de indendørs faciliteter placeret omkring torve, så man hele tiden er omgivet af aktivitet og idræt.

Målet er en sportsby for alle – både motionisten, eliten, de unge, de ældre, foreningsmedlemmer, selvorganiserede og almindelige besøgende, der vil udnytte områdets rekreative værdi.

Det er en central del af Holbæk Sportsby at skabe rum for samarbejde mellem og på tværs af forskellige sportsforeninger. Når aktiviteterne samles, kan klubberne arbejde sammen, lære af hinanden og bruge faciliteterne optimalt.

Sportsbyen kommer således også til at have en foreningszone, hvor foreninger kan mødes på tværs. Samtidig bliver sportsbyen indrettet med faciliteter til at afholde større stævner og fællestræning.

I Holbæk Sundhedscenter vil der være sansehave, træningssale og behandlerrum. Samtidig bliver der i forbindelse med de nye svømmebaner lavet et lækkert terapibassin. Feedback

Sidst opdateret

28.05.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin

Hjemmesiden for Holbæk Sportsby

Nyheder fra Holbæk SportsBy