Deltag i debatten

Hvor synes du, at det nye renseanlæg skal placeres og hvorfor?

Foreslåede placeringer

På kortet herunder kan du se de placeringer, der er foreslået. Du kan kommentere på placeringerne i debatten her på siden ved at referere til placeringens nummer. Du kan også selv foreslå en placering og skrive en kommentar til din placering i debatten.  Du vil være anonym, når du sætter din prik. Men vi vægter dit forslag højere, hvis du i kommentarfeltet sætter et par ord på, hvorfor prikken skal sættes netop der. 

Foreslå en placering

 

Dit input

Du kan bruge din facebook-, twitter- eller googlekonto når du vil skrive i debatten. Du kan også vælge at skrive som gæst uden at bruge en konto.

Vi opfordrer til, at du står ved dine udsagn, og at du holder en sober tone.

comments powered by Disqus


Sidst opdateret

20.03.2017

Ansvarlig redaktør

Pernille Adriane Olsen

Kommentarer markeret som spam

 

Kommentarer er fjernet fra offentlig visning (eller "forsvinder"), når de er filtreret som spam.

Der kan være flere grunde til at kommentarer markeres automatisk som spam:

  • Hvis der er en "signatur" i flere kommentarer. For eksempel tilføje et navn eller hjemmeside link til slutningen af ​flere kommentarer.
  • Mærkelige syntaks. For eksempel overdreven afsnitsskift, dårlig tegnsætning, dobbelt linjeafstand.
  • Samme kommentar flere gange i en tråd.
  • Brug af flere links i en eller flere kommentarer.

Samme budskab i flere kommentarer kan også forstærke spam-filter til at tro der er tale om spam - og spam-filteret vil i højere grad markere indlægene som spam.

 

Som nævnt ovenfor, herunder en signatur i flere kommentarer kan forårsage disse bemærkninger skal markeres som spam, da det svarer til en fælles spammer taktik for at gentage lignende tekst på tværs af flere kommentarer.

Hvis du ønsker en "signatur" nederst i dine indlæg, kan du indtaste disse oplysninger på Rediger profil> fanen Profil i stedet.