Spring til indhold

Klimatilpasningsplan

Holbæk Kommunes klimatilpasningsplan indeholder 11 fysiske indsatsområder, hvor årsagen til oversvømmelse skal kortlægges.

Klimatilpasningsplanen indeholder en kort placering af risikoen for oversvømmelse og er vedtaget af det daværende kontor den 11. juni 2014. Derudover har planerne også 11 fysiske indsatsområder, hvor årsagen til oversvømmelse underøges Nye og om der kan laves nogle forhindringer for i oversvømmelse ikke længere opstår ved fx . skybrud.

Se klimatilpasningsplanen her

Klimatilpasning og din bolig

Hvis du ønsker at undgå skader i din bolig ved skybrud, stormflod eller storm, kan du se mange gode råd på hjemmesiden klimatilpasning.dk. Siden er lavet af en række ministerier, styrere og organisationer, som alle har viden om klimaændringer og klimatilpasninger.
Gå til klimatilpasning.dk

Regnvand ved din bolig

Hvis du laver regnvandsfaskiner eller andre regnvandsløsninger i dit hjem, skal du huske at søge om tilladelse i kommunen.
Læs mere om regnvandsfaskiner

Risiko for oversvømmelse

Hvis du ønsker at få viden om hvordan risikoen for oversvømmelse er til netop din ejendom, kan du søge information på tingo.dk. Denne hjemmeside samler data om din ejendom fra flere datakilder og giver dig og godt overblik.
Gå til tingo.dk

Kystbeskyttelse

Ansvaret for beskyttelse af ejendomme / grunde langs kysterne ligger hos grundejeren.
I klimatilpasningsplanen for Holbæk Kommune, der ud fra modelberegninger, lavet kort, som viser omfanget af stormflod og hvilke kyster der bliver påvirket.
Gå til kort i klimatilpasningsplanen

Hos Kystdirektoratet kan du læse mere om klimaændringer og kystbeskyttelse.
Gå til kysterne.kyst.dk

Kommunens energiforbrug

Hvert år udarbejdede et stort regnskab for kommunens eget samlede CO2-udledning og energiforbrug.

Læs mere om kommunens energiforbrugFeedback

Sidst opdateret

05.03.2021

Ansvarlig redaktør

Christian Fonnesbech-Aagaard